Har du lyst, har du lov

januar 24, 2017 Inspira AS

En ekstraservice som Inspira byr på, er muligheten til å bli kjent med et produkt før du faktisk kjøper det – høres ikke det bra ut?

Sånn funker det: Du tar kontakt og forteller meg hva slags produkter du er på utkikk etter. Det kan være alt fra shampo til omega-3 til fotkrem til såpe til minsten (og alt i mellom!). Sammen finner vi ut hvilke produkter som kan være aktuelle for deg, og så lager jeg en lånepose som du får med deg hjem. De du liker får du beholde, de som ikke ble helt match for deg de leverer du tilbake.

Å låne med produkter hjem er…

♥ gratis

♥ uforpliktende

♥ en genial måte å finne den rette kremen/såpen/parfymen for deg

Ta gjerne en titt inn i shoppen (den finner du også her på nettsiden under fanen ‘Nettbutikk‘) for å gjøre deg litt kjent med de ulike produktene, og så gir du meg et hint hvis du ser noe du har lyst til å teste ut hjemme. På eget bad, i ro og mak, på dine premisser. Har du lyst, har du lov!

Jeg ønsker deg en hjertevarm og glad dag!

Alt godt // Grete