Sov godt

desember 12, 2016 Inspira AS

I disse dager er det mange som stresser litt mer enn ellers – det er jo den søte (men travle) førjulstid vi står midt oppi, må vite. Hvordan er det for deg, syns du adventsperioden er koselig og fin, eller blir det mye kjas og mas?

..

Jeg møter mange gjennom ei vanlig arbeidsuke som forteller om dårlig søvn, høye skuldre, tankespinn og stress. Kommentaren ‘Åh, du skulle sittet ved senga mi og snakket hver kveld, du – jeg sover alltid så godt etter yoga!’ hører jeg ofte. I stedet for å fysisk sitte ved senga til noen, har jeg imidlertid laget en lydfil som jeg håper kan hjelpe deg med å roe ned og sovne. Lydfilen heter ‘Sov godt’, og er 15 minutter lang. Det er ikke noe fancy, det er rett og slett bare jeg som har tatt opp en guidet avspenning jeg gjorde – og den vil jeg gjerne dele med deg ♥

Da er det bare for deg å fylle ut navn og e-post over her, og trykke på knappen. Da blir du sendt videre til selve lydfilen. Du kan for eksempel lagre ‘Sov godt’ på telefonen din (det har jeg gjort), og bruke den når som helst. Eller – ikke når som helst; ikke når du kjører bil!

..

Hvordan virket denne avspenninga for deg?

Ble du mer avslappet?

Har du kanskje andre triks som hjelper deg med å roe ned?

Del gjerne i kommentarfeltet!

.

drommebilder-gyda-yogaAlle trenger hvile

..

Og du; et lite julegave-supertriks helt på tampen: Hvis du syns det er vanskelig å finne og pakke inn gaver – la meg hjelpe deg! ♥ Jeg setter sammen gaver, pakker inn og leverer på døra di. Aldeles free of charge, du betaler kun for selve gaven. Bare fortell meg prisnivå og hvem som skal få gaven, så fikser jeg resten. Enkelt og greit!

.

13718022_10154193842442279_126502178_o..

Jeg ønsker deg ei hjertevarm og trivelig førjulstid! Alt godt // Grete