Hverdagstrening

desember 10, 2016 Inspira AS

Som dere vet, jeg er en stor fan av å holde trening enkelt. Trening trenger ikke være fancy for at det skal gjøre godt! Ved å senke terskelen bittelitt, så blir det hele kanskje mer overkommelig – tror du ikke?

..

quotes-now-later..

For meg er det enklere å få gjennomført treninga dersom

  • Jeg kan gjøre den hjemme
  • Det ikke kreves noe utstyr (verken vekter eller apparater eller fancy treningssko)
  • Økta er kjapp og effektiv

.

– og så er det jo også et stort pluss hvis treninga er barnevennlig, for store deler av fritiden min er jeg omgitt av mine søte små.

..

Denne økta er ikke ei full økt, men den er en perfekt hverdagsøkt. Visst hadde det vært digg med ei hel time med trening, men vet du hva? – LITT trening vil alltid være bedre enn ingen trening. I løpet av ei uke så gjør jeg yoga så godt som hver dag (oftest Yin eller Vinyasa), og så vil jeg helst ha et par økter for å stramme meg opp, pluss ei økt som får skikkelig fart på hjertet. Litt av alt!

..

Litt på spøk så kaller jeg denne økta 4 x 4. Ikke fordi den har likheter med den klassiske intervalltreningen, men fordi vi har

  • 4 øvelser
  • 4 runder
  • 4 repetisjoner pr runde

..

I denne snutten viser jeg de 4 øvelsene:

 

Langt fra ‘perfekt’. Men jeg ble glad i både mage, rygg, armer og bein av å gjøre den, jeg! Ikke minst syns jeg det er deilig med alle rullene, det gjør så godt for baksiden av beina og ryggen å rulle opp og ned…igjen og igjen ♥

Gi den gjerne et forsøk selv. Hvilken øvelse likte du best?

..

Alt godt // Grete