Webdesigner / Støttekontakt

november 17, 2016 Inspira AS

Takk og lov for Gode Hjelpere! For dyktige folk som  k a n  det de driver med – så som min flotte webdesigner Marit fra Hjerte for design. Marit har jobbet med Inspira sin nettside ei stund nå, og denne uka toppet det hele seg da nettbutikken åpnet.

.

live-with-an-attitude-of-gratitude.

Og den åpnet med et smell! Bare så synd at mange av de ivrige kundene møtte trøbbel da de skulle betale, ettersom undertegnede ikke hadde sjekket hva beløpsgrensen lå på… (skammer seg!) PayPal steilet da det plutselig ramla inn transaksjon etter transaksjon, så vi fikk en ufrivillig pause – men nå skal alt være på plass.

..

Jeg syns alt dette med nettside og systemer på nett er noooget stressende. Jeg er så på bortebane som det går an å komme, og får høye skuldre og pipelyd i ørene når Marit etterlyser FTP, SSL og API og gudvethva. Hjelp! Men da er det altså en velsignelse å ha dyktige, stødige og tålmodige folk i rundt seg (som skjønner at som webdesigner er man også litt støttekontakt), så jeg sier det igjen: Takk og lov og HURRA for Marit og den jobben hun har gjort. Jeg er kjempefornøyd ♥

.

img_3389-2

.

Denne firbeinte vennen er god å ha når jeg føler at teknologien overmanner meg ♥

.

På forrige ukes næringskonferanse Connecting Namdalen handlet flere av foredragene og hvordan vi som bedriftsledere bare må få opp farta når det kommer til digatalisering og det å tilby gode teknologiske løsninger for kundene. Antropologen og psykologen Anna Kirah bød heldigvis på en inspirerende motvekt til alt teknofokuset i sitt foredrag. Hun poengterte at mennesket fortsatt vil være den viktigste faktoren i de fleste sammenhenger. Hun presenterte en menneskesentrisk tilnærming, der vi som tilhørere ble oppfordret til å ta et skritt tilbake og forsøke å se ting fra andres ståsted før vi bedømte en situasjon eller en person slik eller sånn.  Virkelig en inspirerende dame med kolossalt viktige poenger!

.

Også foredragene fra Lars Iversen, Hanne-Lene Dahlgren, Ingvild Moen og Olav Mellingsæter gjorde inntrykk. Applaus og takk til Namsos Næringsforening, for et suverent og relevant arrangement!

..

.

I alle fall; det er på nett det skjer. Om jeg syns det er aldri så skummelt, det er på telefonene og nettbrettene til folk at man må være tilstede – og det er Inspira i større og større grad nå. Så igjen må jeg takke for at det fins folk som frivillig drodler med HTML og alt det der…

#sånnatjegslipper

.

quotes-yess-2.

Så altså, dersom du skulle ha lyst til å sjekke ut hvilke yogakurs og treningstimer du har å velge i mellom på nyåret, titt innom her. Vi har alt fra mykgjørende yoga til knallhard intervalltrening – og masssse annet snacks. Og når det nærmer seg påske slipper jeg nok en godbit…som jeg vet at de aller tøffeste blant kundene mine vil juble for. Men alt til sin tid! For nå skal jeg bare nyte at vi har kommet dit vi har kommet.

.

Alt godt // Grete

.

 

 

Lagre

Lagre