Høstferie

oktober 14, 2016 Inspira AS

Mornings! Okei, jeg har ikke hatt så kjempemye ferie denne høstferieuka, men jeg har kost meg noe veldig! Flere spennende møter, mye god yoga, herlig tant & fjas sammen med Bondefrøken og oppussingsaction på hjemmebane har preget de siste dagene.

 

Jeg jobber med en ny teknikk i hodestående. Satyananda-tradisjonen er noe annerledes enn det jeg er vant til, så da må man øve. Heldigvis er det bare gøy!

 

 

Onsdag var jeg på Stallsporten og stelte i stand til ‘Inspirasjon i høstmørket’ sammen med frøken Hilde Kyllo.

.

Femten flotte damer fra Høylandet og Grong tok turen, og jeg tror at alle femten ble både svette og inspirerte. Vi hadde laget en liten goodiebag til hver av damene, og en av de tingene som var oppi der var en strut med ‘rosa magisk pulver’ som heter Argi +. Dette kosttilskuddet ristes ut i vann, smaker som saft og gir påfyll av en rekke vitaminer pluss en spretten liten aminosyre som kan gi litt ekstra futt i kroppen – altså perfekt å innta før ei treningsøkt med Hilde!

 

img_3261

 

Hilde kjørte oss gjennom ei herlig økt med ni deilige styrkeøvelser, og etter den økta fikk damene servert litt godteri. Jeg hadde snekra sammen noen heftige proteinkuler med blant annet Ultra Lite-proteinpulver med vaniljesmak, valnøtter, solsikkekjerner, kokosfett, peanøttsmør og et dryss av havsalt. Disse er  S U P R E  etter trening, skikkelig smaksbomber som i tillegg er fullspekket av godt fett og gode proteiner!

 

inspira-godteri

Godteri, deilige smoothier, herlig trening, deilig yoga, godt selskap….

Alltid stas å besøke Stallsporten!

 

 

Avslutningsvis så kan jeg røpe at det blir Origami-kurs på Inspira om ikke så lenge. Wenche Lise Fossland inviterer til to kvelder med mindful papirbretting 27. oktober og 3. november – kanskje får deltakerne da lære å lage slike vakre sommerfugler som jeg har på speilet mitt da?

 

14689312_10154448528132279_1142823264_o

Følg med Facebook, påmeldingsinformasjon kommer til å dukke opp på Inspiras side ganske snart.

 

 

Resten av høstferien er det hyttelivet som gjelder for oss. De to minste skal være sammen med Bæssfar og meg på hytta, eldstejenta skal på jentetur til Trondheim og elstemann skal på elgjakt sammen med far i huset. Krysser fingrene for at jegerne får trivelige og tørrere være denne helga enn forrige jakthelg!

 

gyda

Uansett om du har ferie eller ei, jeg ønsker deg ei riktig fin oktoberhelg! Alt godt // Grete