Gründerglede

september 4, 2016 Inspira AS

Nylig hjemkommet fra ei fantastisk gründerhelg kan jeg ikke annet enn gjenta meg selv: Hjertet er varmt og gleden er stor over å få lov til å drive egen bedrift.

14203531_10154334268802279_734683629_o

Jeg er takknemlig, jeg trives og føler stor frihet. Like stor og sterk som frihetsfølelsen er imidlertid ansvarsfølelsen. Alt henger på meg. Absolutt alt. Golvet blir ikke vaska uten at jeg gjør det, fakturaene blir ikke sendt ut, kundene får ikke svar, informasjonen legges ikke ut og ingen lager eller gjennomfører timene. Mye jobb! Og jeg liker det ♥

IMG_3080Likevel, det var en vekker for meg å få se svart på hvitt akkurat hvor mye jeg jobbet, under helgas siste arbeidsøkt. Timetallet skal jeg skåne dere for, jeg nøyer meg med å røpe at det var noe for høyt. Under rettledning fra bedriften Gründergeni har jeg brukt de siste 3 dagene på å gå min egen bedrift nærmere i sømmene, ei nyttig og bevisstgjørende øvelse.

IMG_2673
Sjølvaste Kristin, en veileder som stiller de gode spørsmålene og kommer med varme heiarop når det trengs

Jeg har etter denne helga en enda tydeligere formening om hva som er mine styrker og hvilke utviklingsområder jeg har. I selskap med andre gründere får jeg hjelp og god veiledning i valg av systemer og tekniske løsninger, jeg blir påmint hva som er kjerneverdiene i Inspira, jeg blir stilt kritiske spørsmål om måten jeg løser ting på, og jeg ser ting med nye øyne.

Utrolig verdifullt!

 

Dette coachingprogrammet går fram til jul, og jeg får ikke skrytt nok av Kristin og Bård ved Gründergeni! Dyktige, hjertevarme og engasjerte mentorer som byr på seg sjøl og har betydelig bransjekunnskap. Det er gull verdt å ha et sånt ‘støtteapparat’ som kan holde en i hånda!

 

Neste samling er i Trondheim, jeg gleder meg allerede! Under kan du se noen glimt fra helga som var. Ser det ikke trivelig ut? Det var det!

Ha en deilig kveld der ute ♥ Alt godt // Grete

IMG_3077

IMG_3083

IMG_3092

IMG_3112
Marit er min nettside-engel, vi jobbet sent ut i nattetimene for å få shinet opp blant annet denne bloggen litt. Og bedre skal det bli! Herlig og dyktig dame – sjekk gjerne ut hennes bedrift Hjerte for design

IMG_3121

IMG_3125

IMG_3126