Påfyll

juli 28, 2016 Inspira AS

‘Finn roen der tiden står stille, og la naturens mystikk fylle ditt indre’

Orkelbogen 6

Over denne broen har jeg gått, og i oktober skal jeg nok en gang bevege meg ut i den storslåtte høyfjellsnaturen som omgir et av mine favorittsteder på jord: Orkelbogen.

Orkelbogen 2

Dette stedet har fått en helt spesiell plass i hjertet mitt, jeg forelsket meg i Orkelbogen idet jeg kjørte inn gjennom portene for første gang i januar i år. Bilen jeg kjørte var fullastet med yogamatter og bolstere, på nyåret arrangerte vi nemlig ei magisk yogahelg på høyfjellet i Kvikne.

Orkelbogen 7

Den gang var fjellene snødekte, graderstokken viste 10 friske kuldegrader, det knitret i snøen og hestene prustet frostrøyk.

…..og bålkaffen smakte nydelig ♥

 

Sammen med en god gjeng damer, min kjære Vaktmester og et hjertevarmt og profesjonelt vertskap representert ved forvalterpar Lene og Stian nøt jeg ei helg med gode samtaler, deilig yoga, spennende og givende mentaltreningsøkter, frisk fjelluft og herlig mat.

Orkelbogen 4
Vaktmesteren min og jeg ble innlosjert på dette drømmerommet. Vi sov under skinnfell i ei eventyrlig himmelseng, og dusjet i en sjarmerende ‘bjønnstamp’ (den som blir med til Orkelbogen i oktober får se hva det er for noe spennende!)

 

Orkelbogen 5

Før deltakerne kom, rullet jeg ut yogamattene i kjellerstua. En god bolster, ei god pute, et deilig Røros-pledd og en goodiebag ventet på damene da de kom inn døra til sin første yogaøkt. Koselig, sant?

Orkelbogen 3

 

Innimellom aktivitetene spiste vi deilig mat. Det er mye god kortreist og økologisk mat fra distriktet, til og med ølet var lokalt!

 

 

30. september pakker jeg full bilen igjen, og sammen med kostholdsveileder May Hovik setter jeg kursen mot Kvikne og Orkelbogen. Da blir det også masse deilig yoga, mentaltrening og frisk fjelluft – og i tillegg skal deltakerne denne gangen få svingt seg på kjøkkenet. May er nemlig en glimrende kokk som tryller fram de deiligste, sunne matretter – og hun kommer til å dele raust av sine tips denne helga.


Forever Grønn Smoothie

Kjenner jeg May rett dukker det opp minst en type smoothie…

Hun er nemlig rå på å snekre sammen vitaminspekkede smaksbomber som gir både energi og velvære!

 

Quotes You are worth it
Ei helg som er di, og bare di…. Det fortjener du!

 

Ei helg med hvile

Ei helg med påfyll

Ei helg med muligheter for vekst og glede

Ei helg med velvære og egenpleie

Skulle du få lyst til å titte nærmere på stedet så kan du besøke deres flotte hjemmeside her, og ønsker du mer info om neste yogahelg så er du velkommen til å følge arrangementssiden på Facebook.

Som du skjønner, med all mulig tydelighet: Jeg er forelsket i dette stedet. Jeg følte ei god ro med det samme jeg kom dit. Jeg opplevde kvalitet og hjertevarme i hvert ledd – i alt fra velkomsten fra vertskapet, til den nydelig håndverket som preger hele gården, til den fantastiske maten.

Orkelbogen 9

Faktisk ble både jeg og Vaktmesterern så begeistra for stedet at vi kan røpe en liten ting….

Orkelbogen 8

….vi skal tilbake igjen i mars ♥

Men det er en annen historie!

Alt godt // Grete