Værsågodogsitt

juli 9, 2016 Inspira AS

Inspira-heimen er preget av feriestemning, minstejenta sov til over ni i dag, det er tett på pers for henne. Mor smiler! Det går mye i fargelegging, trampolinekunster og leik med Kapla-klosser for tida.

Ta gjerne en titt på Instagram-kontoen min for å se noen hverdagsglimt med de fire små.

IMG_3064

Storebror på 8 år er min trofaste fotograf, og i dag snek vi oss bortover til Inspira en snartur for å knipse ei rask og radig treningsøkt  – og for å teste min nye A3-printer. Etter å ha printet ut et  s t o r t  bilde av en John Deere-traktor, ga pjokken tommel opp: Printeren ble godkjent.

 

Men over til treninga! Alle disse øvelsene kan du gjerne gjøre i 30 sekunder x 4, før du går videre til neste. Og så velger du jo selv om du vil kjøre hele serien 1, 2 eller 3 ganger.

13621430_10154175582197279_86036036_o
Ettbeins knebøy på stol

Dette er ei øvelse jeg er glad i, her er det bare å reise seg og sette seg på en fot. I tillegg til at rumpe og lår kjenner det etter hvert, så får du også skjerpet balansen i denne øvelsen (kråkearmer er helt innafor, det deles ikke ut stilpoeng).

IMG_3013
Spark bakut med fin vipp

 

Støtt deg på stolryggen, sug navlen inn til ryggen og send beinet ut bak. Hold det bak mens du vipper beinet strakt opp og ned (liten bevegelse, kun 10-20 centimeter). Hold magemusklene tett inntil ryggen hele tiden.

 

IMG_3029
Løft annenhver hånd

 

Stiv av kroppen i en plankestilling, der du støtter hendene på stolen. Løft ei og ei hånd opp, prøv og hold kroppen (spesielt bekkenet) i ro.

Spenn godt opp! Hvis du syns hoftene vrikker litt for mye, prøv å stramme setemusklene mer.

 

13639942_10154175627142279_1219687127_o
Stor eller liten bøy – det er opp til deg

Dips er en annen favoritt.

Her holder jeg skuldrene godt unna ørene, mens jeg bøyer og strekker albuene.

 

 

 

IMG_3036

Nok en favoritt; the hundreds. Her stempler jeg korsryggen ned i golvet ved hjelp av magemusklene. Armene pulser opp og ned i et kjapp, lita bevegelse. Her er utfordringen å holde ryggen nedi golvet hele tiden. Trekk knærne nærmere inn mot brystet hvis du merker at du får en ‘tunnel’ under ryggen.

IMG_3037

Sånn, det var det. Hvis du tenker at du bruker cirka 3 minutter på hver øvelse  (30 sekunder x 4 pluss noen pauser) så er dette unnagjort på et kvarter. Schmikkschmækk! Nå er det pizza her – ha en digg lørdag, du!

 

Alt godt // Grete