Barn ingen hindring

juni 30, 2016 Inspira AS

Er det noe mine barn digger, så er det når mamma herjer og leker med dem – og er det noe mamma digger, så er det å få lurt litt trening inn i herjinga! I dag var vi på Inspira og fikk brukt litt energi (både slynge, fitnessballer og turnematter kommer godt med når loppene i blodet våkner til liv).

Nå begynner mine barn å bli ganske store, så det kjennes når de skal lempes eller løftes på. Men disse øvelsene kan fint gjøres med mindre barn også, mine var bittesmå da jeg begynte å ta dem med på moroa. På kurset Mamma & Mini brukes faktisk babyene som vekter. Verdens søteste vekter! Her kan dere for øvrig lese Namdalsavisa sin reportasje om de spreke mammaene (krever NA-abonnement).

 

Her kan dere se noe av dagens øvelser

Med unger som er store nok til å holde seg fast selv, åpner det seg en verden av nye muligheter. Og latter i øret mens man holder på - det er kos, da!
Med unger som er store nok til å holde seg fast selv, åpner det seg en verden av nye muligheter. Og latter i øret mens man holder på – det er kos, da!

 

Ulike plankevarianter og armhevinger er ei kurant øvelse med barn. Og så vanker det kanskje en suss hver gang du bøyer?
Ulike plankevarianter og armhevinger er ei kurant øvelse med barn. Og så vanker det kanskje en suss hver gang du bøyer?

 

Lillesøsters favoritt! Hun elsker å 'fly'. Flyvinga kan bli til ei real mageøvelse for mammaen - bare husk å presse korsryggen nedi golvet!
Lillesøsters favoritt! Hun elsker å ‘fly’. Flyvinga kan bli til ei real mageøvelse for mammaen – bare husk å presse korsryggen nedi golvet!

 

Strake markløft med en sprell levende unge er SÅ mye morommere enn med vektstang. Her tippes overkroppen ned og opp med helt rett rygg.
Strake markløft med en sprell levende unge er SÅ mye morsommere enn med vektstang. Her tippes overkroppen ned og opp med helt rett rygg.

 

Så lenge ungene får være med og påvirke treninga, så pleier det å være gøy. Kanskje blir det ikke like effektivt som om du hadde være alene i et rom med vekter, men kjære meg så mye koseligere det er – og all aktivitet er bedre enn ingen aktivitet, så ta med deg junior og la det stå til!

 

Dagens fotograf: Storebror, 8 år

 

Alt godt // Grete