Ny logo!

november 22, 2022 Grete Lian

Inspiras logo har fått seg en skikkelig oppussing nå i høst, og det er en stor glede å dele den med dere!

Designet er utviklet av Cathrine Guldvik, og vi er så fornøyde! Prosessen med å utarbeide logoen har vært fin og lærerik – dette er et fagfelt Cathrine virkelig er rå på. Både instruktørene og Inspiras støttespillere har fått et ord med i laget, og av alle de flotte forslagene var det altså denne varianten vi landet på.

Bestillingen fra meg til Cathrine var at jeg ønsket at bladene skulle være regnbuefarget, og det er ikke tilfeldig. Det er for å synliggjøre klart og tydelig at hos oss feirer vi mangfoldet – uansett om det gjelder legning, etnisitet, kjønn, alder, bakgrunn eller form – hos oss er alle velkomne. Vi sier #komsomduer og vi mener det!

Så symboliserer også fargene mangfoldet i tilbudet vårt. Vi startet jo som et bittelite yogasenter i januar 2015, men de siste årene har vi utviklet oss til å også kunne tilby personlig trening, bedriftstrening, mange ulike typer gruppetrening og – ikke minst – massasje.

Som gründer er jeg takknemlig for at Inspira har blomstret fra den lille spiren det var i starten, til å bli det det har blitt nå i dag – snart 8 år etter oppstarten. Takk til alle medlemmer, ansatte og støttespillere som har vært en del av reisen så langt; nå går vi for 8 nye år med mangfold, utvikling, treningsglede, yogamagi, velvære, godfølelse, trivsel, mestring og gode samtaler her på Inspira <3

Alt godt // Grete