Januar!

januar 3, 2021 Grete Lian

«Når tar du i mot nye kunder?»

Det er et spørsmål jeg får jevnt og trutt for tida. Det er et spørsmål jeg takker ydmykt for å få, det er fantastisk at folk har lyst til å bli medlemmer ved Inspira. Det gjør meg alltid glad!

Men foreløpig svarer jeg alle at jeg ikke tør sette noen dato for når dørene igjen åpner på Inspira, vi må se an smittesituasjonen. Jeg er så enormt glad i de eksisterende kundene mine, jeg føler jeg har et personlig forhold til hver og en av dem og jeg kjenner på et stort ansvar. Det er mitt ansvar å sørge for at det å komme til Inspira er 100 % trygt. Hundre prosent trygt, ikke nitti.

Derfor må vi være færre på hver time – nå er vi maks 10 deltakere, ofte færre. Vi trenger lengre pauser mellom hver time. Det må vaskes, sprites, luftes. Folk slippes kontrollert ut etter en time, neste pulje geleides forsvarlig inn. Kort sagt, det er litt om og men.

Sånn blir det nok ei lita stund til. Det er vanskelig å spå om det vil ta tre uker eller tre måneder før vi kan slippe til flere. Men en ting skal jeg love deg – jeg gleder meg til det skjer! Foreløpig står de interesserte på ei venteliste, og så er avtalen oss i mellom at jeg kontakter dem så snart jeg har plass til dem. Ønsker du å stå på denne lista er det bare å sende meg et lite pip.

Men!

Så vil jeg påpeke at vi jo er enormt heldige i Namsos da; det finnes mange gode tilbud å velge mellom. Oasen, Robrygga, Træn, XFitness, Inspira, Care – mulighetene er mange, det er flere gode sentre her i byen. Så handler det om å finne sin greie, det stedet som kler nettopp deg og dine behov. Kanskje er det Inspira, kanskje ikke.

Det som skiller Inspira fra våre bransjevenner er…

…at vi ikke er et nøkkelsenter. Det betyr at du ikke kan komme og gå som du vil, hos oss er det kun åpent når det aktivitet på timeplanen eller etter avtale med PT eller ernæringsrådgiver. Vi har ikke flust med treningsapparater, hos oss er det gruppetimer som er greia <3 Det fins et treningsrom med frivekter, tredemølle og masse deilig treningsutstyr, og det kan våre medlemmer bruke når det er åpent på senteret. But the real magic happens i gruppetreningssalen!

…at det er yoga og kvalitetsgruppetrening som er vår nisje. Vi kjører små grupper, slik at alle blir sett, og instruktørene er g o d e . De er rå på sine felt, alle som en. Vi setter vår ære i være byens beste på yoga. Alle våre yogalærere har en god, omfattende yogautdanning (ikke et kort kurs). De som underviser mest yoga har mellom 600 og 1000 timer yogautdanning, i tillegg til kurs og utdanning innen anatomi, trening, coaching og kosthold.

…at vi har en bra miks av yoga og trening. Vi driver nemlig ikke bare med yoga, vi har også mange gode treningstimer på timeplanen. Og også på disse timene er instruktørene rå på det de underviser i, uansett om det er kettlebells, basisball eller dans. Superdamer!

…at vi er små. Og vi har en klar ambisjon om å fortsette å være det, Inspira skal alltid være et lite senter. Vi har kun drøyt hundre medlemmer, og det er fordi vi vil at Inspira skal være et trygt, intimt, personlig, trivelig sted å være. Også for dem som kanskje ikke føler seg helt hjemme på et treningssenter. Inspira feels like home! Det er litt sånn at alle kjenner alle her på brygga, du treffer kjente fjes og er ikke en i mengden. Hos oss blir du virkelig sett og ivaretatt.

Kanskje appellerer Inspiras særpreg til deg, kanskje ikke. Hvis du er på utkikk etter noe annet så anbefaler jeg deg sentrene jeg nevner lenger opp her, de er alle gode på sin greie. «Kvar sinj tytji» sier vi i Overhalla, og det skal ikke være noe problem å finne sitt senter her i byen, utvalget er i kanonbra!

Jeg tenker ikke på de andre sentrene som konkurrenter, jeg ser på dem som kolleger. Vi har alle samme mål – å legge til rette for at folk får sprøytet en god dose aktivitet, treningsglede, fellesskapsfølelse, helsefremmende bevegelse og godfølelse inn i hverdagen sin. Vi vil hjelpe mennesker, vi vil skape gode opplevelser og vi vil bidra til at folk får en litt friskere, litt gladere hverdag. Vi har verdens beste jobb, skaljegsideg!

Nå er 2021 her. Måtte det bli et friskt, trygt, hjertevarmt, trivelig, fredelig og artig år for oss alle!

Alt godt // Grete