Velkommen til uke 50!

desember 6, 2020 Grete Lian

Denne uka er det to ting jeg vil informere om. For det første, vi har etter flere tilbakemeldinger fra dere endret avbestillingsfristen.

Nå kan du avbestille inntil max 3 timer før timestart.

Tidligere kunne du avbestille inntil en time før timen startet, men nå øker vi til 3 timer slik at de som i utgangspunktet ikke hadde fått plass en time får litt mer tid å områ seg på. Håper alle innretter seg etter dette 🙂

For det andre så slipper vi opp tøylene litt nå fram mot jul; nå kan du melde deg på så mange timer som du vil. I takt med at vi skrider lenger inn i desember pleier det å bli bedre plass på timene, så de kommende ukene er det fritt fram.

Her booker du plass på timer i uke 50

Hjertelig velkommen ei fin uke med yoga og trening!

Alt godt // Grete