Happy Hips

januar 13, 2020 Inspira AS

Flere som føler at de blir litt tighte i hoftene innimellom? Jeg må i allefall innrømme at jeg er snar til å kjenne meg stram over korsyggen og baksiden av bekkenet, og til innimellom kjennes hoftene trange og vonde. Da er yoga beste medisin – tytji æ! <3

I dag byr jeg på en liten stuegolvspraksis som vil åpne opp i hoftene og mykne ryggen. Deilig!

Se hun skjønne venninna mi, da… Lille Kita, en snill, gammel cocker spaniel-dame jeg fikk adoptere for et par måneder siden er gjerne med når jeg gjør yoga hjemme. I likhet med matmor er hun veldig glad i Savasana (hvilen på slutten av praksisen), da kommer hun ofte luntende og legger seg oppå meg. Superkoselig!

Å, og du – plingelinginga du hører i bakgrunnen kommer fra Koshi-chimes. En type wind chime (uro) bestående av tre og sølvstrenger som lager de nydeligste lyder. Slike har jeg hengende både hjemme og på Inspira, det er himmelsk vakkert når vinden spiller på sølvstrengene.

Nå venter tur med ovennevnte firbeinte venninne! Så ønsker jeg deg en hjertevarm og fin dag.

Alt godt // Grete