Fjellyoga og vandring – blir du med?

august 29, 2018 Inspira AS

Inspira inviterer til ei magisk helg bestående av yoga, fjellvandring, overnatting ute i det fri, bålfyring og stillhet i Nordfjellet i Overhalla. Velkommen med på tur![spacer height=»20px»]

Sju damer har allerede meldt seg på, og vi setter kursen til fjells den 28. september. Lavvoene vil da være reist cirka 3 kilometers gange innover Himovatn-stien. Vi skal rigge oss til der, spise litt, fyre bål og slappe av før vi avrunder dagen med soveposeyoga.

Lørdagen innledes med bålkaffe og yoga ute i det fri før frokost. Vi spiser godt før vi legger turen til Ekornfjellet. Du kan velge å bli med helt til topps eller du kan kose deg med en litt kortere tur om du ønsker det. Vi gjør litt kjippkjapp fjellvandreryoga inne i hytta ved leiren etter turen. Middagen spiser vi rundt bålet, kanskje noen også vil ta seg et glass vin? Vi tar kveld med avspenning inni lavvoen.

Søndagen starter på samme vis, med yoga og bålkaffe. Så bryter vi leir og pakker ned utstyret vårt. Dersom gruppa ønsker det legger vi inn en tur oppå Skjørlandshatten på tur ned til Solum.

Dette blir ei helg ute i det fri, men en hytte er tilgjengelig og det vil også være tilgang til utedo. Det blir også mulighet for å tørke klær inne i hytta. Telefondekning (og dermed også nettilgang) er særs varierende i området – noe jeg syns er supert. De fleste av oss tåler godt en liten ‘digital detox’, det er gjerne lettere å senke skuldrene og koble helt ut når telefonen får ligge i fred.

 

Her kan du se noen glimt fra forrige fjellyoga-camp:

Bålkaffe hører med på tur
Tett på naturen <3
Her kan du skimte lavvoen vi sov i (og en morgentrøtt men lykkelig yogalærer)
Fra den ene toppturen.

Gjett om vi gleder oss på denne helga! ♥ Hvis du vil lese mer kan du titte innom her.

 

Tilslutt, en liten snutt fra et av mine favorittsteder i hele vide verden: Hytta. Her gjør jeg alltid mye yoga. Noe av det beste jeg vet er å tusle rett fra senge og ut på plattingen om morningen og vekke kroppen til morgensol og fuglekvitter.

Hvor liker du deg best?

 

Med ønske om en deilig dag

// Grete