Sommeryoga i fjellet

april 11, 2018 Inspira AS

Velkommen til yogamagi i sommerfjellet ♥

 

Inspira inviterer til ei magisk helg bestående av yoga, fjellvandring, overnatting ute i det fri, bålfyring og stillhet  i Nordfjellet i Overhalla. Vi går fra Solum klokka 18:00 fredag 13. juli. Lavvoene vil da være reist i nærheten av Røde Kors-hytta, og vi skal rigge oss til der før vi avrunder dagen med en en liten dose Yin Yoga på liggeunderlaget.

Lørdagen innledes med bålkaffe og yoga ute i det fri, før vi legger turen til Ekornfjellet. Du kan velge å bli med helt til topps eller du kan kose deg med en litt kortere tur om du ønsker det. Middagen spiser vi rundt bålet, før vi tar kveld med litt myk yoga.

Søndagen starter på samme vis, med yoga og bålkaffe. Så bryter vi leir og pakker ned utstyret vårt. Dersom gruppa ønsker det legger vi inn en tur oppå Skjørlandshatten på tur ned til Solum. Etter planen er vi nede fra fjellet senest klokka 16:00 søndag 15. juli.

 

Det vil bli tilgang til utedo, og det vil også være mulighet for å tørke klær inne i hytta. Dersom du ikke kan eller ønsker å overnatte ute er det også mulig å få overnatte inne i hytta, gi i så fall beskjed til Grete om det.

Denne yogahelga koster kr 850,- og det er plass for 10 deltakere. Inkludert i prisen er overnatting lavvo eller hytte samt  frokost lørdag og søndag. Deltakerne tar selv med lunsj, kvelds og middag (her anbefales eksempelvis REAL turmat) samt mellommåltider/snack (nøtteblanding, tursjokolade og lignende). Inkludert i prisen er også alle yogaøktene.

 

I tillegg til yogaøktene vil deltakerne få oppleve Karma Yoga (hente vann, fyre bål, koke kaffe og lignende) og Mouna (selvpålagt stillhet).

 

Alle deltakere vil få tilsendt forslag til pakkliste.

Du kan melde deg på her

 

Selv er jeg hodestups forelsket i fjellyoga, så dette gleder jeg meg til! Blir du med?

 

Alt godt // Grete