Kribling i magen

september 26, 2017 Inspira AS No comments exist

September har flydd av gårde. Det har vært mye trøkk både på Inspira og på andre fronter, så ledige stunder har jeg rett og slett brukt på å hvile i stedet for å blogge. Og det føles bra ♥ Vi har kommet inn i en god rytme på Inspira, ting flyter bra og folk er hjertevarmende fornøyde. Det ser ut til at vi har truffet ganske bra med timeplanen så langt. Noen små tweaks har vi gjort underveis, og jeg har også allerede nå en klar formening om hvordan timeplanen skal se ut når vi er over i 2018 – det kribler i magen når jeg tenker på veien videre.

Da jeg deltok på treningsarrangementet Höstglöd i Åre for et par helger siden fikk jeg være med på BodyBalance etter mange års pause fra konseptet. Selv ble jeg sertifisert BodyBalance-instruktør i 2010, og i det siste har jeg fundert på å børste støvet av gamle kunster.

Jeg tror kanskje at dette konseptet som mikser det beste fra tai chi, pilates og yoga blir å se på Inspiras timeplan etter nyttår – hva tenker du om det?

Jeg gleder meg i alle fall!

Så kan jeg røpe at Henriette Lien og jeg nå har spikra timeplanen for hennes YogaWeekend 16.-18. februar – bare klikk deg inn her for se hvilke emner vi skal ta for oss denne helga. Jeg gleder meg spesielt til workshopen med skuldre som tema. Og så blir det deilig med Yin Yoga, jeg ser veldig fram til å være elev og ikke lærer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt på tampen skal du få en morgentrøtt, deilig slow motion-økt. Usminket og nedpå, slik som mange videoer i LIVE-portalen er.

Gull verdt for en morgenstiv kropp

Tilslutt ønsker jeg deg en hjertevarm og fin dag – gjør noe som gjør deg glad i dag ♥

Alt godt // Grete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.