Ninja eller ei, kryss fingrene folkens!

juli 31, 2017 Inspira AS

Vi går inn i den siste sommermåneden, og her i huset går vi den i møte med arbeidshansker, yogamatte og merkelig sterk tro på at alt er umulig.

Helt siden jeg var lita har jeg elsket august og det måneden fører med seg av sol og varme, familiebursdager og forberedelser til et nytt skoleår. Nye blyanter og viskelær, kanskje nytt pennal, forventningene til et nytt klassetrinn og alt det som det nye året skulle føre med seg. Senere, da jeg ble voksen skulle jeg fortsette å leve vel så mye etter skoleåret som kalenderåret, ettersom jeg de første 15 yrkesaktive årene mine var lærer.

[spacer height=»20px»]

Og nå er det august igjen – og det kribler i magen min! Mer enn noen gang, må jeg nok innrømme. Det er mindre enn 3 uker til vi skal innvie det spiltter nye Inspira i Verftsgata 22 og jeg er et salig kaos av fryd og angst,  for jaggu er det fortsatt mye som gjenstår nede på brygga før vi er klar til å gjøre vår første Solhilsen den 20. august!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Det er jo ikke småtterier vi har satt oss fore å gjøre med dette sjarmerende, skjeve bygget fra 1800-tallet, bare se her:

[spacer height=»20px»]

◊ Rive ned alt av gammelt inventar og delingsvegger

◊ Skifte alle vinduer og dører

◊ Lydisolere mellom etasjene med spesielle lydbøyler

◊ Bygge opp handikapvennlig bad og kjøkken fra scratch

◊ Sette opp delingsvegger (som i likhet med taket får blåst inn en spesiell type isolasjon)

◊ Legge nytt tak, plater på vegger og parkett på golv

◊ Installere brannvarslingssystem og oppgradere det elektriske anlegget

[spacer height=»20px»]

…..så, joda. Vi har å henge fingrene i! Heldigvis har jeg Verdens Beste Vaktmester på laget mitt. He’s a Ninja.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Det skal dog sies at vi har fått god hjelp, både familie, venner, kunder, kollegaer og andre bekjente har vist hjertevarmende støtte på håndfast vis. For eksempel flotte Åse her, som lempet halvannet tonn plater sammen med meg her om dagen:

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Takk, Åse ♥

[spacer height=»20px»]

– og sånn går no dagan! Litt ferie har vi også innimellom, en dag nå og da. Jeg har kost meg masse med ungene i sommer, jeg er så takknemlig for å ha muligheten til å være sammen med dem når de har skolefri. Masse yoga har jeg også gjort, både inne og utendørs, og kommer til å fortsette med det også i august. Hvis du også har lyst til å gjøre yoga hjemme, men ikke helt vet hvilken ende du skal begynne i kan kanskje en guidet video være til hjelp? Jeg har lagt ut over 30 videoer på Inspira LIVE i sommer, både korte og lange snutter, trening såvel som yoga, og av ulik intensitet/ferdighetsgrad.

[spacer height=»20px»]

Du kan lese mer om Inspira LIVE ved å trykke her

[spacer height=»20px»]

På tampen vil jeg dele noen av disse LIVE-snuttene, så her skal du få…

[spacer height=»20px»]

..en rolig Yin Yoga-økt:

[spacer height=»20px»]

…kraftgivende fjellyoga:

[spacer height=»20px»]

…og ei oppstrammende økt med litt futt i:

[spacer height=»20px»]

Nye videoer legges stadig ut. Feel free to join us! Og hvis du er av typen som heller foretrekker å trene og yoge sammen med fine folk og en engasjert instruktør er du  S Å  velkommen til Inspira. Det er fantastisk fin gjeng der nede, både kundene og instruktørene ooog håndverkerne er prima folk! Du kan enten ta kontakt med meg på telefon 90 98 93 54 for å få vite mer og avtale gratis prøvetime, eller du kan hoppe rett i det og bli en av oss ved å trykke her

[spacer height=»20px»]

Okei, da er det bare å sette kursen mot brygga igjen. I dag skal vi se om vi ikke kan få lagt tak både i venteområdet, på badet og kanskje også kjøkkenet. Kryss fingrene for oss! Jeg håper du får en rettelig fin august måned, og ønsker deg en hjertevarm og glad tirsdag.

[spacer height=»20px»]

Alt godt // Grete