Feriekroppen

juli 15, 2017 Inspira AS

I likhet med mange andre bruker jeg yoga og trening for å holde meg frisk og smertefri. Selv om jeg knota litt med å finne den rette intensiteten og de rette treningsformene etter at jeg skadet ryggen for fem år siden, så hadde det ikke gått mange ukene etter ulykken før jeg kjente at klok, skreddersydd trening gjorde underverker for ryggen min. Spesielt yoga var deilig! Og det er det fortsatt – det er min smertelindring nummer 1.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Jeg er jo kjempeheldig som har yoga og trening som jobb, på det viset får jeg litt gratis bevegelse og masse inspirasjon til å bevege meg. For det inspirerer å se femten glade, svette fjes på hver time, ti timer i uka! Selv om jeg egentlig ikke trener min kropp når jeg jobber (da har jeg først og fremst fokus på deltakerne) så blir det likevel bevegelse, jeg er i aktivitet. Og det er lett å prioritere egenpraksisen, hverdagsyogaen er en god vane på lik linje med tannpussen.

[spacer height=»20px»]

Så kommer feriene, da. Mer sofa og mindre aktivitet. Avslapning og planløse dager. Vi sover lenge og tar frokost når det passer oss. Kjempedeilig! [spacer height=»20px»]

– men det straffer seg… [spacer height=»20px»]

Det har som regel ikke passert mer enn en liten ferieuke før jeg kjenner at kroppen begynner å klage. Kroppen surner og dama blir lat!

[spacer height=»20px»]

Da er det egentlig bare en ting å gjøre: Pelle seg på Inspira.

[spacer height=»20px»]

Og det har jeg gjort jevnt og trutt denne sommeren! Til min store glede er byen fortsatt full av yogatørste og treningsivrige folk – hurra! ♥ Jeg har kjørt noen timer hver uke, og det gjør så godt. Det er deilig å trene sammen med noen!

[spacer height=»20px»]

Her kan du se hvordan de to neste ukene ser ut:

Mandag 17. juli: SummerParty

[spacer height=»20px»]

Onsdag 19. juli: Vinyasa Yoga

[spacer height=»20px»]

Torsdag 20. juli: Yoga på Ro

[spacer height=»20px»]

Mandag 24. juli: Yin Yoga

[spacer height=»20px»]

Torsdag 27. juli: Sprek Aften med Hilde Kyllo

[spacer height=»20px»][spacer height=»20px»]

…som du ser:  M A S S E  å glede seg til! Det er bare å hive seg med, uansett om du er medlem eller ei – alle er velkommen innom. Bare husk å sende en SMS til 90 98 93 54 for å melde deg på timene.

[spacer height=»20px»]

Nå skal resten av dagen nytes her på hytta. Jeg har allerede gjort to yogaøkter i dag, en myk og en litt hardere. Deler dem begge med alle dere som er Inspira LIVE-medlemmer ♥ Nå venter strikketøyet, tekoppen og sofaen. Ønsker deg en hjertevarm og fin lørdag!

[spacer height=»20px»]

Alt godt // Grete