En uke til bryllup

mars 4, 2017 Inspira AS 1 comment

Oj, som tiden flyr – nå er det bare ei uke igjen til det skal feires bryllup på Orkelbogen! Vi gleder oss veldig på ei hel helg på dette vakre stedet, sammen med de menneskene vi er mest glad i. Og så gleder vi oss så klart til å si  J A ♥

Det blir imidlertid ikke et ‘typisk’ bryllup, Vaktmesteren og jeg vil gjøre dette på våre premisser. Så det blir ingen brudekjole, ingen bukett, ingen fotograf, ingen fransk manikyr og oppsatt hår…. Vi gifter oss nemlig i fjellklær.

Det var nettopp i fjellklær vi møttes og ble kjent, det er i fjellklær vi trives best – og jammen var det ikke på fjellet han også fridde til meg. Vi ble enige om at vi ville ha et vinterbryllup til fjells, og derfor tok vi valget om å legge begivenheten til et av de vakreste stedene på jord, Orkelbogen Friluftssenter.

Orkelbogen ligger på Kvikne i Tynset kommune. 736 meter over havet og med en natur som gir øyeblikkelig hvilepuls og en bygningsmasse som oser kvalitet og norske tradisjoner. Se bare her:

Åh, det blir godt å komme dit igjen! Endelig skal også ungene våre få være med til det stedet som har snakket så mye om. Vi drar nedover torsdag, og innleder helga med en ridetur i fjellet sammen med husfrue Lene. Vi skal ake, gå på ski, grille, kjøre med hesteslede, spise, hvile og kose oss sammen. Jeg gleder meg ♥

I dag er det imidlertid noe helt annet som står på plakaten, denne lørdagen er det årsmøte i Overhalla Røde Kors. Blir fint det også! Overhalla Røde Kors ligger hjertet mitt veldig nært, ta gjerne en titt innom siden vår for å se hva vi driver med.

Hvordan ser lørdagen din ut? Jeg håper du fyller den med noe som gjør hjertet ditt godt.

Lørdagsklem // Grete

 

 

1 Comment on “En uke til bryllup

  1. Dette blir fantastisk kjære Grete! Unner dere SLT godt både for helga, bryllupet og fremtiden som mann og kone! ❤❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.