En tidlig vårrengjøring

februar 8, 2017 Inspira AS

‘Den beste måten å forutse framtiden på, er å skape den’ sa Abraham Lincoln. Og i disse dager holder jeg på med ei opprydning, eller kanskje vi kan kalle det en prematur vårrengjøring. Jeg tar noen små, men viktige grep for å skape den Inspira-framtida jeg vil leve i.

Kjerneaktiviteten til Inspira har hele veien vært semesterkursene. Det er mellom seks og ti om kveldene at magien skjer! Samtidig så har jeg også har hatt en del oppdrag utenom, til tider ganske mange. Mye veiledning og coaching (blant annet med prosjektet Gjenbruksagentene som jeg har fulgt i 3 år), noen bedriftsoppdrag, og ikke minst en god del personlig trening. Og det har vært gøy! Nå har jeg imidlertid kommet dit at jeg velger å skrelle bort noen av disse tjenestene – i alle fall de som jeg har hatt på fast basis.

Jeg har har oppdaget at ting flyter best når jeg ikke har for mange forpliktelser på dagtid. Jeg trenger ro til å få jobbet med driften, det som liksom skjer ‘back-stage’ på Inspira, og da kan jeg ikke fylle opp dagene med avtaler fra morgen til kveld.

 

Utover våren så vil Inspira fokusere på tre ting:

Y O G A   

Både de faste timene og workshops står i høysetet. Inspira er yogastudioet i Namsos, vi skal fortsette med å være et synlig og tilgjengelig senter for alle yogainteresserte. Ambisjonen er å videreutvikle yogaens posisjon i rockebyen, og vi jobber med å knytte flere lærere til senteret.

..

En liten karamell som alle Namsos-yogiser kan glede seg til allerede nå, er Henrietter Liens workshop 18. april. Mer info om workshopen finner du her

 


 

T R E N I N G

De faste timene går sin gang, og deltakerne får tett og engasjert oppfølging hver eneste gang. Ved Inspira setter vi vår ære i å gi skreddersydd, lystbetont og effektiv trening. Ifølge våre flotte kunder så treffer vi ganske så bra! Etter påske topper vi timeplanen med en godbit for de som virkelig vil sette inn støtet før sommeren – personlig trener Anita Pedersen kommer til å guide en gjeng mot tidenes sommerform med intensivkurset MaxPuls.

 

F O R E V E R

Team Inspira teller godt over 60 damer, det er jeg jammen litt stolt av! Etter en i overkant hektisk høst gleder jeg meg til å bruke mer tid på Forever. En veldig trivelig del av jobben er å reise rundt og stelle i stand velværekvelder, fitness-eventer og makeup-demoer. Da koser jeg meg! Team Inspira har damer i aksjon fra Trondheim i sør til Dønna i nord, og det er inspirerende og artig å få være teamleder for alle disse flotte damene!

Et bittelite knippe av mine kjerneforhandlere i Team Inspira ♥

Jeg kjenner at det er godt å få rensket opp litt i timeplanen, det føles godt å få litt mer luft inn i mellom gjøremålene. Kanskje flere enn meg som har kjent på denne gode vårrengjøringsfølelsen? Det gjorde i allefall godt å få ommøblert timeplanen litt – nå er jeg KLAR for våren!

Jeg håper starten på året ditt var god, og at du har et smil i hjertet når du tenker på dagene du har i vente.

Alt godt // Grete