Dialog og konflikthåndtering

januar 6, 2017 Inspira AS

Som frivillig i Røde Kors får jeg delta på mange spennende kurs, og et kurs i dialog og konflikthåndtering jeg deltok på i fjor står fortsatt langt oppe på topp-lista; det var et supert kurs!

Men om et kurs er aldri så spennende så får jeg litt kvikksølv i blodet når jeg må sitte i ro over tid – og da er det bare å røre på deg! Her skal du få økta jeg gjorde på hotellrommet, i all hui og hast. Som du ser; jeg har ikke engang treningsklær på; her var det snakk om å skvise inn litt aktivitet og bevegelse uten å gjøre det for vidløftig.

….

Slik så det ut…

Schmikk schmækk!

Her kan du tenke at du skal klatre opp på en pyramide, nyte utsikten et lite øyeblikk, og så klatre ned igjen. Alle de fem øvelsene gjøres altså slik… …..

Runde 1   |   15 sekunder

Runde 2   |   25 sekunder

Runde 3   |   35 sekunder

Runde 4   |   35 sekunder

Runde 5   |   25 sekunder

Runde 6   |   15 sekunder

….

Det er godt mulig at du tenker ‘Jaha…? Var ikke dette litt for enkelt…?’ de første par rundene, men du skal se at hvis du fullfører alle seks rundene så vil hjertet ditt takke deg med noen ekstra friske slag. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: All trening teller. Også de light-øktene på 10 minutter har verdi.

– og så føles det jo så bra å få rørt litt på seg!

……

Nå er det ikke lenge før treningsåret er i gang for fullt på Inspira, over helga braker det løst. Det fins fortsatt ledige plasser på Sterk & Strammandager klokka 18:00, Pilatestirsdager klokka 18:00 og PartyPulsonsdager klokka 20:00 – hiv deg frampå hvis du tenker at nå er det din tur

Helt på tampen så kan jeg røpe at Direktøren og Vaktmesteren ved Inspira har noen spennende planer utover vårvinteren….

…men det skal du få høre mer om siden!

Nyt helga! Alt godt, Grete