Yoga verdt å dele

november 29, 2016 Inspira AS

To av mine Yin-yogiser kom bort til meg i går kveld og spurte pent om jeg ville dele programmet for desember med dem. De har begge kjent den gode effekten av Yin Yoga, og har begynt å praktisere hjemme. Med boken Vila dig i form som hjelpemiddel øver de hjemme.

.

Hurra for egenpraksis, hurra for yoga midt oppi hverdagen ♥

.

inspira-lys.

På Yin Yoga er det sånn at vi følger et program i en hel måned. Slik ser programmet for desember ut:

.

1  |  Sittende tå-flex

2  |  Sfinks

3  |  Sel

4  |  Sommerfugl

5  |  Halv sommerfugl

6  |  Bananasana

7  |  Liggende vridning

8  |  Savasana

.

De samme skjønne damene var også interessert i å vite hvor musikken jeg bruker kommer fra. Jeg deler derfor den spillelisten jeg bruker mest. Værsågod – nyt ♥

.

.

Alt godt // Grete