Practice

november 4, 2016 Inspira AS

Yoga
..

img_3337-3..

Jeg gjør yoga hver dag. Noen dager kun noen pust og ei god stilling, andre dager gjennomfører jeg full egenpraksis. I dag unnet jeg meg ei god, lang økt på Inspira.

.

Jeg blir aldri ‘ferdig’, jeg øver og jeg øver. Hver dag. Så kalles det da også yogaøvelser og yogapraksis. Det er levende, det er i konstant forandring og utvikling. Det er spennende, det er utfordrende, det er godt. Og det gjør godt ♥

.inspira-namaste

.

Yoga har endret meg, siden mine første møter med asanas og pranayama rundt årtusenskiftet. Så takknemlig jeg er for det! Takknemlig for bedre selvkjennskap, for mer ro, for økt tilstedeværelse, for en friskere kropp, for et stødigere sinn, for et gladere hjerte. For en bedre hverdag.

.

Det trenger ikke være mystisk eller komplisert. Du trenger ikke flagrende bohemklær eller vegetarkosthold. Du trenger ikke være slank eller myk i kroppen. Du trenger bare være den du er aller best til å være; deg selv. Du trenger bare å møte opp på matta med et åpent sinn.

.

Du trenger bare øve.

.

grete-needle-pose-2

.Litt hver dag

.

yoga.

Namasté ♥ Alt godt // Grete