Fjellglede og treningsglede

oktober 18, 2016 Inspira AS

Fjellet ♥

 

laika

 

Vi rundet av høstferien på familiens hytte. Paradiset vårt!

inspira-grete-hodestaende

Ungene har ‘vokst opp’ rundt denne hytta, jeg er så takknemlig for å ha dette fristedet. Her koser vi oss sommer, høst, vinter og vår. På hytta er det nettilgang når aggregatet går, ellers er det fantastisk stille og deilig. Akkurat det en delvis overivrig gründerfrøken trenger!

 

2015-08-25-10-26-50

Nå er vi imidlertid tilbake i hverdagen – og det er mye kult som skjer på Inspira i disse tider! I dag begynner et nytt treningskurs for gravide; Snart Mamma.

 

14678137_10154463271177279_1242467906_o

Dette blir den tredje gangen jeg kjører dette kurset, over ser du et lite glimt fra en av øktene de forrige vordende mødrene hadde. Begge disse flotte damene har fått sine Søte Små nå, og er snart klare for å ta opp treninga igjen på Mamma & Mini.

 

inspira-grete-med-baby inspira-mamma-mini

Snart Mamma, Mamma & Mini, FIT Mamma  –  Inspira ♥ Mommies!

 

Hos oss er barn ingen hindring, uansett om de er inni magen, små babyer eller større barn; småttiser er velkomne på Inspira! Skulle du ha lyst til å høre mer om treningskursene vi har – mamma eller ei – så er det bare å gi meg et lite vink. Gratis prøvetimer deles ut i nord, sør, øst og vest, så det er bare å ta kontakt.

 

Nyt oktober-dagen! Alt godt // Grete