Spreke og snyt-heldige

september 21, 2016 Inspira AS

….det vil jeg si at vi namsosinger er!

blogg-fjell

For ikke nok med at vi er omgitt av store og små fjelltopper som spreke damer og herrer kan trimme seg opp og trimme seg ned fra, denne lille rockebyen vår kan i tillegg skilte med 6 ulike treningssentre. Seks!

 

Det ække dårlig, altså, vi har all grunn til å være fornøyde. Det fine med treningssentrene er at ingen av dem er like; alle har vi hver vår greie som vi er spesielt gode på, alle har vi hver vår nisje.

 

Vil du trene spinning?

Elsker du livlige saltimer med hoftevrikk?

Foretrekker du å trene med apparater?

Liker du slyngetrening?

Vil du ha mulighet til å varme opp med en svømmetur?

Ønsker du å komme og gå som du vil, eller vil du følge et fast kurs?

Foretrekker du yoga som treningsform?

Eller kanskje du driver med styrkeløft?

 

….uansett hva det måtte være: Vi har det her i Namsos!

 

inspira-hjemmeside-1

Inspira er jo ett av disse sentrene, og vi skryter av å være minst. Ja, faktisk – det syns vi er stas! I tillegg ønsker vi å være de beste på yoga, pilates og personlig oppfølging. Hos oss er det små og personlige forhold, vi ønsker å være et koselig sted du gleder deg til å besøke.

 

drommebilder-gode-tilbakemeldingerDenne fine plakaten fikk vi i gave fra ei gruppe, som takk for god trening. Sånt varmer et gründerhjerte!

 

På Inspira er vi alle på fornavn med hverandre, du kan føle deg 100 % trygg på at instruktøren din vet hvem du er. Ikke bare navnet ditt, vi blir nemlig godt kjent med de flotte kundene våre og derfor så vet vi hvem som har ei vond skulder, hvem som tråkka over i vår, hvem som ikke har helse til å hoppe, hvem som trives best med full fart og oppmuntrende tilrop og hvem som helst vil jobbe i fred. Så langt det lar seg gjøre skreddersyr vi treninga til å passe den enkelte.

drommebilder-fornoyde-kunder

En ting jeg som driver av Inspira syns er spesielt stas, er alle de damene som ikke har følt seg hjemme på ‘de vanlige’ treningssentrene – de har rett og slett ikke turt å gå inn døra der, i frykt for å ikke være slank nok, sprek nok, ha fine nok treningsklær, ikke passe inn…. – men på Inspira føler de seg trygge. De trives, de senker skuldrene og de har fokus på treningsgleden famfor det ytre.

LogoPNGwatercolor

#følessåbra

 

Inspira retter seg hovedsakelig mot kvinner, dette semesteret er faktisk alle kursdeltakere damer. Ikke noe gærent med mannfolka, altså (vi har hatt noen av dem også, altså!) men den typiske kunden vår er en voksen kvinne. ‘E æ’tj ferr gammel altså?’ var det ei skjønn dame på 55 som spurte meg en gang. Neida, vi har flere pensjonister i sving på treningskursene. Bare koselig!

Vi damer er kanskje ekstra opptatt av å ha det trivelig rundt oss..? I alle fall er jeg det, og det bærer Inspira preg av. Det skal være koselig, nedstressende og trivelig å komme inn døra vår.

img_3204På venterommet kan du nyte en god kopp te eller bla litt i en av de fine bøkene. Microbølgeovnen er der for at småbarnsmødrene skal få varmet opp melka eller maten til sin Lille.

14374770_10154367539722279_306345977_oFriske roser og tente lys hører med ♥

img_3214 img_3217 img_3218Små detaljer fra interiøret i treningssalen.

img_3210 img_3226Butikken er åpen! Mange bruker pausene mellom hver gruppe til å gjøre en hyggelig handel.

Spesielt nå som det lakker og lir mot jul er det mange som setter pris på å kunne kjøpe en julegave eller to mens de er på Inspira. Alle produkter kan testes før kjøp, og for de som trenger litt tid på å bestemme seg så fins det mulighet for å låne med seg produktet hjem.

img_3207….og vil du ha et visdomsord å reflektere rundt før du drar hjem fra trening, så er det bare å trekke seg et kort. Disse refleksjonskortene handler om verdier. Så fine, at!

Så:

Hvis det er yoga, trivsel, treningsglede, godfølelse, varme og personlig oppfølging du ønsker – velkommen til Inspira ♥

11216241_849706791789540_8678317602097435380_n

Jeg ønsker deg en frisk og hjertevarm dag – nyt det deilige septemberværet!

Alt godt // Grete