To skritt fram og ett tilbake

september 7, 2016 Inspira AS 1 comment

Sosiale media, det syns jeg er gøy. For Inspira har spesielt Facebook vært en viktig og god kanal, der har jeg fått lett tak i kundene og de har fått lett tak i meg.

I løpet av den tiden Inspira har eksistert har imidlertid ting vokst og utviklet seg veldig, og i dag gikk det opp for meg at ting har ballet på seg litt vel mye. Jeg kjente på at i det siste så har jeg postet og oppdatert litt i vilden sky, og jeg fikk et behov for rydde litt opp. Derfor…

…blir mitt neste steg nå faktisk et steg tilbake.

 

Jeg velger å legge ned ei gruppe, jeg velger å begrense antall innlegg på siden jeg vil beholde, jeg dropper Snapchat – jeg vil rett og slett roe litt ned.

 

Instagram blir fortsatt en viktig kommunikasjonskanal for meg, det samme vil denne bloggen fortsette å være. Slår du følge på veien videre?

Det håper jeg!

 

Fram til neste gang ønsker jeg deg gode dager i høstblesten ♥ Alt godt // Grete

1 Comment on “To skritt fram og ett tilbake

  1. Fornuftige valg Grete!
    Det gjør ofte godt å samle seg litt, konsentrere energien og innsatsen om færre områder. Fokus er alt i business, og din egen teft og magefølelse vet best både hva, hvor og når du treffer de som trenger deg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.