Klissklass: Kjærlighet & Takknemlighet

juli 14, 2016 Inspira AS

Før jeg har skrevet et eneste ord, så skjønner jeg at det kan være greit å informere om følgende: Dette kan bli klissete. Ikke helt sukkerspinn, men for å si det rett ut så er jeg enormt begeistra…

Inspira Per Anders

….for denne karen. Han går under flere titler, mest brukt er kanskje Vaktmesteren. Selv foretrekker han ‘Enhetsleder for Teknisk Divisjon i Inspira-konsernet’, men jeg syns liksom ikke det ruller like lett av tunga. Han er også Husfar, Superpappa, Matleverandør, Reisekompanjong, Massør, Rådgiver, Utstyrsansvarlig og Muntrasjonsråd.

For å sitere Salt’n Pepa: Whatta man!

Drømmebilder Per Anders og Grete i hotellsenga

Hva Inspira hadde vært uten Per Anders, det vet jeg heldigvis ikke.

Jeg tror de fleste skjønner at gründertilværelsen til tider kan kreve både hud og hår. Når man bygger en drøm så kan man ikke gi seg før man har fått gjort det man skal gjøre – uansett om det er tirsdag eller søndag, uansett om klokka er ti om morningen eller ti om kvelden, uansett om man er slapp eller spretten i formen.

11412178_10153291136527279_1294027113723313613_nOg for å ha det sagt: Jeg liker det!

Jeg liker å være min egen sjef, for parhesten til alt dette ansvaret er en unik frihet. Jeg velger selv når, hvor og med hvem jeg vil jobbe, hvilket gir meg den luksusen at jeg kan sette barna før alt annet.

Ikke mange har det privilegiet.

 

 

Men uansett hvor høyt jeg setter pris på denne jobben, jeg lever ikke i et vakum – alt jeg gjør og ikke gjør påvirker selvfølgelig de rundt meg. Og her, akkurat her, fortjener Per Anders, våre fire små og Verdens Beste Familie all verdens takk for at de støtter meg. Jeg har et herlig Team Inspira på jobb, men jeg har jammen meg et unikt og sterkt Team Inspira på privaten også!

Ut på tur med våre fire fine. Tett på lykken!

Da jeg en kveld høsten 2014 sa at jeg funderte på å avslutte omskoleringa jeg var midt oppi for å starte eget treningssenter sa Per Anders ‘Det får du helt sikkert til. Jeg støtter deg hvis det er dette du vil’.

Familien min har stilt opp som barnevakter, speilmontører, businessrådgivere og heiagjeng. Ikke én gang har de prøvd å dempe eller bremse meg. Og ungene – de er Inspiras største fans!

 

De fortjener all mulig takk. Så takk!

Quotes Thankyou

Takk Per Anders, Gard, Gyda, Anne Sofie, Jørgen, Bård Ole, Mamma, Pappa, Kjersti, Vegar, Rune og Berit. Inspira flyr på grunn av dere.

Alt godt // Grete