Yoga & Musikk

juni 28, 2016 Inspira AS

‘Hvilken sang var det du spilte mens vi lå i den siste stillingen?’ og ‘Hvor finner du all denne deilige musikken?’ er spørsmål jeg ofte får etter yogatimene på Inspira. Jeg bruker flere forskjellige spillelister, men en klar favoritt er artisten Deva Premal. Nydelig, hypnotiserende mantrasang som treffer meg i hjertet.

Inspira Deva PremalSpesielt i Savasana (den avsluttende hvilen) bruker jeg hennes mantra ofte. Favorittene er Mangalam, Gayatri Mantra og Om Mani Padme Hum.

Et hyggelig pluss for min del er at minstejenta mi på snart 7 elsker disse mantraene, hun elsker å sovne til spesielt Gayatri Mantra. Verdt å prøve, hvis du også har småttinger som er lys våkne og har lopper i blodet før leggetid! Mantrasang og massasje – det er tingen for mine små.

 

Her ser dere jenta mi hvile seg etter endt yogaøkt <3
Her ser dere jenta mi hvile seg etter endt yogaøkt <3

Har du noen favoritter når det kommer til musikk til yoga eller meditasjon? Del gjerne!

Vil du lese mer om Deva Premal og hennes partner Miten kan du titte innom hjemmesiden deres. Og har du lyst til å nyte denne musikken mens du gjør yoga på Inspira så er du sååå velkommen – det er bare å ta kontakt!

 

Alt godt // Grete