Inspira LIVE

I Inspira LIVE finner du videoer og lydfiler i fire kategorier, bare trykk på ønsket kategori og du vil bli sendt videre til en liste sortert etter varighet.

Avspenning & Pust

Myk & Rolig

Aktiv & Energisk

Varm i trøya

For deg som vil ha muligheten til å gjøre yoga og trene når som helst og hvor som helst er Inspira LIVE midt i blinken. Her får du tilgang en rekke videoer som kan gi deg inspirasjon og drahjelp med egenpraksis og hjemmetrening.

Du vil finne videoer av ulik lengde, med forskjellige yoga- og treningsformer med varierende intensitet. Inspira LIVE er ujålete og ekte, det vi ønsker å gi deg er ærlig, god yoga og trening. Her er et uperfekt, sprell levende hverdagsmenneske i aksjon, med alle variasjoner og særpreg det innebærer. Rett som det er dukker det opp forstyrrelser i form av barn som vil spørre om noe, husdyr som snuser på kameraet, hybelkaniner som flyr over golvet eller varsler som piper fra telefonen – men vet du hva:

Slik er Hverdagen.

Og det er i den uperfekte, sprell levende hverdagen vi alle eksisterer og skal finne rom for det vi trenger av trening, egenpleie, avkobling og yoga.

Det er helt klart mer fristende å vise fram et kontrollert glansbilde der alt liksom ser pent ut og alt går som planlagt, men jeg har bestemt meg for å omfavne det uperfekte.  For hvem av oss lever egentlig i en verden med en kronisk lekker bolig, perfekt sminke, smidig, sterk og solbrun kropp som lett fikser alle utfordringer, 100 % ro og fred rundt oss og stålkontroll på alt som kommer ut av munnen vår når kameraet ruller…? Ikke jeg, i hvert fall. Og det lever jeg godt med.

Inspira LIVE ​koster kr 179 i måneden. Det er ingen bindingstid og kun en måned oppsigelsestid. Værsågod – håper du liker det!

// Grete