Den nye timeplanen

november 14, 2020 Grete Lian

For et par dager siden kunne dere lese om det nye bookingsystemet og hvordan det fungerer, vil du lese det en gang til er det bare å klikke her.

Så er det ikke bare systemet som er nytt, selve timeplanen har også fått en liten ansiktsløftning. Noen gamle timer har fått nye navn, noe nye timer har kommet til og jammen dukker det ikke opp en splitter ny instruktør også.

Vi tar det siste først; si hei til Aaselill folkens!

Det er bare å danse en liten gledesdans (det gjorde i allefall jeg da hun sa ja til å bli en del av team Inspira!), for dette er ei fantastisk dyktig, erfaren, trivelig og godt utdannet ung dame. Aaselill Flakken Kristiansen har utdannelse fra Norges Dansehøyskole, og skulle sånn sett være mer enn kapabel til å rocke dansetimene på Inspira framover. Dere møter henne på timen Let’s Dance søndag 22. november – ta godt i mot henne!

Så over til en annen endring, dere vil se at det er en time som stadig dukker opp i timeplanen – nemlig Styrke & Balanse. Hele fire ganger popper den opp i løpet av ei uke.

Denne timen er en fusion av elementer fra Pilates og BodyBalance. Timen er hovedsakelig Pilates-basert, men det er også elementer av tai chi og yoga. Grunnen til at jeg har valgt å gjøre det sånn, er at jeg på grunn av det kranglete kneet mitt ikke klarer å kjøre en full BodyBalance-økt for øyeblikket. Men jeg klarer fint å gjøre en del av øvelsene, så løsningen ble å blande disse to favorittene – Pilates og BodyBalance – til å bli en ny supertime. Jeg håper dere vil trives med det nye formatet!

Så har det dukket opp to nye timer til, Kjernekraft på torsdag og Lunsjtrening på fredag. Dette er to short-but-sweet – økter som gir kroppen en liten (men god) dose aktivitet midt på dagen. Kom gjerne og prøv dem, hvis du har anledning til å stikke av en halvtimes tid rundt lunsjtider.

Den siste uka har vi kjørt med max 9 deltakere på treningstimer og max 11 på yogatimer. Jeg gjør en liten justering nå til uka. Jeg velger å differensiere mellom trening der man er på beina og beveger seg rundt i rommet og trening der man er i ro på matta si. På de mer aktive treningstimene kjører vi fortsatt max 9 deltakere, mens vi på de roligere treningstimene nå går opp til 11 deltakere. På de helt rolige yogatimene justerer vi deltakerantall til 13 deltakere.

Ved 9 deltakere: Plasser dere slik at det står 3 personer i hvert felt, altså 3 på høyre flanke, 3 i midten og 3 på venstre flanke.

Ved 11 deltakere: Plasser dere slik at det er 4 personer på hver av flankene (nærmest veggene) og 3 personer i midten.

Ved 13 deltakere: Plassere dere slik at det er 5 personer på hver av flankene og 3 personer i midten.

Det er vel dette som kalles micro managing 🙂 , men jeg syns det er viktig at vi fortsetter å være flinke til å holde avstand. Med et slikt oppsett klarer vi fint å holde en 100 % trygg avstand til hverandre, så i stedet for å stå på ‘favorittplassen’ din i salen, kast gjerne et blikk rundt deg og se om det fins en mer hensiktsmessig plassering du kan velge for å ivareta trygg avstand.

Minner i samme åndedrag om at spritdispensere er plassert ved inngangsdøra (på stolpe) og rett utenfor salen (på kjøkkenet). Sprit på tur inn og tur ut, så blir det så bra!

Da gleder jeg meg til å ta i mot din booking for uke 47 – håper du trives med den nye timeplanen og det nye systemet. Vi ses på brygga!

Alt godt // Grete