Inspira BASIS

Inspira BASIS koster kr 525,- pr måned (merk at pris justeres i henhold til konsumprisindeks en gang årlig), og inkludert i den summen er fri tilgang til alle BASIS-timer på timeplanen samt tilgang til våre treningsrom.

Du melder deg inn ved å bruker denne linken: Inspira AS – registrer deg – Momoyoga

Du kan også sende sms BASIS til 90 98 93 54. Du vil når du tar kontakt med oss få nødvendig informasjon, og så betaler du kr 525,- via Vipps ved innmelding. Dersom du melder deg inn etter den 15. i en måned vil denne første innbetalingen vil dekke inneværende og kommende måned. Fra og med din andre måned som medlem får du tilsendt e-faktura. Dersom du melder deg inn før den 15. i en måned vil Vipps-innbetalingen dekke inneværende måned, og så vil du motta en faktura oppstartsmåneden som gjelder kommende måned.  Vi ligger en måned på forskudd, så faktura som sendes ut i for eksempel januar gjelder for februar, og så videre.

Som Inspira BASIS-medlem har du ingen bindingstid, men det er 2 måneders oppsigelsestid fra den 1. i hver måned.

Eksempel 1: Dersom du leverer din oppsigelse 4. april starter din oppsigelsestid fra 1. mai, hvilket betyr at du er pliktig å betale faktura som vanlig i april (da oppsigelsestiden ennå ikke har startet), og at du deretter også betaler tilsendte fakturaer i mai og juni.

Eksempel 2: Dersom du leverer din oppsigelse 26. april starter også din oppsigelsestid 1. mai. Du er da altså pliktig å betale tilsendte fakturaer i mai og juni.  

Fakturaer som ikke betales sendes til inkasso. Oppsigelse leveres skriftlig via grete@inspiranamsos.no.

Du booker plass på de timene du ønsker å delta på via vårt bookingsystem på Inspira AS – Timeplan (momoyoga.com). Dersom du booker deg inn på en time uten å møte opp 3 ganger, mister du muligheten til å booke deg inn på timer i en måned.

Jamfør angrerettloven har du som kunde 14 dagers angrefrist. Det betyr at kjøpet av Inspira BASIS kan heves i løpet av to uker etter registrering dersom angrerettskjema fylles ut. Ta eventuelt kontakt hvis dette blir aktuelt. Utover angrerettsperioden har du ikke mulighet til å avslutte medlemskapet uten å gjennomføre oppsigelsestid som beskrevet over.

Generell info

Inspira kan bruke bilder og film tatt av deltakere i undervisningssituasjon til å legge ut på nettsiden eller til bruk i andre former for promotering. Vi presiserer at dette gjelder situasjonsbilder av seriøs art. Nærbilder av barn legges aldri ut uten å ha fått godkjennelse fra en av barnets foreldre. Innvendinger mot at bilder og/eller film brukes formidles skriftlig på forhånd.

Ellers presiseres det at relevant info er å finne på på Inspiras nettside, og som kunde er du forpliktet til å gjøre deg kjent med de tilgjengelige opplysningene om medlemskapet og eventuelle arrangementer.

Som deltaker på timer er du selv ansvarlig for egen helse, og har selv ansvar for å unngå bevegelser som kan være smertefulle eller skadelige. Lytt til egen kropp. Vi oppfordrer alle til å lese informasjonstekst til hver time før påmelding. Dersom du er usikker på om du kan delta på enkelte timer eller utføre enkelte bevegelser, ta kontakt med fastlegen din. Instruktør vil så langt det lar seg gjøre tilpasse øvelser og komme med veiledning til hvordan øvelser kan utføres tryggest mulig, men når alt kommer til alt er du selv ansvarlig for deg selv og din kropp. Inspira AS er ikke ansvarlig for eventuelle skader den enkelte pådrar seg.

Dette gjelder også bruk av Inspiras treningsrom. Du har tilgang til disse rommene i oppgitte tidsrom, dette finner du i timeplanen i bookingsystemet. Egentrening i treningsrommet gjøres på eget ansvar, Inspira AS er ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår.

Personvern

Inspira AS tar ditt personvern på alvor. Når du er i kontakt med Inspira AS vil det i mange tilfeller bli lagret informasjon som er relevant for kontakten i våre datasystemer. Dette gjøres med hensyn til EUs personvernlovgivning (GDPR) som ble gjeldende juli 2018.

Opplysninger vi lagrer er persondata (navn, kontaktinformasjon) og informasjon om bruk av våre webtjenester. Vi bruker denne informasjonen til kundeforvaltning, kommunikasjon, markedsføring, fakturering, utvikling av tjenester og optimalisering av webinnhold.

Inspira AS selger ikke dine opplysninger til andre selskaper. For å sikre dine persondata bruker vi ulike tekniske løsninger. Du kan være trygg på at ingen andre enn ledelsen i Inspira AS, vår samt vår regnskapsfører Regnskapshuset Trine Mørk AS får tilgang til informasjonen din.

Legg igjen en kommentar