Betingelser

Inspira BASIS:

Inspira BASIS koster kr 479,- pr måned, og innbakt i den summen er fri tilgang til alle BASIS-timer på timeplanen.

Du melder deg inn ved å kontakte grete@inspiranamsos.no. Du vil da få nødvendig informasjon, og så betaler du kr 479,- via Vipps eller faktura for å registrere deg. Denne første innbetalingen vil dekke inneværende og kommende måned. Fra og med din andre måned som medlem får du tilsendt e-faktura. Vi ligger en måned på forskudd, så faktura som sendes ut i for eksempel januar gjelder for februar, og så videre.

Ved registrering forplikter du deg til 12 måneders bindingstid. Etter at de første 12 månedene har gått har du som kunde 2 måneders oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Eksempel: Dersom du leverer din oppsigelse 20. april regnes de to månedene fra den 1. mai, hvilket vil si at ditt medlemskap opphører fra og med 1. juli. Du vil altså motta 2 fakturaer i løpet av oppsigelsestiden. Oppsigelse leveres skriftlig.

Du booker plass på de timene du ønsker å delta på via vårt bookingsystem på Inspira AS – Timeplan (momoyoga.com). Dersom du booker deg inn på en time uten å møte opp 3 ganger, mister du muligheten til å booke deg inn på timer i en måned.

Jamfør angrerettloven har du som kunde 14 dagers angrefrist. Det betyr at kjøpet av Inspira BASIS kan heves i løpet av to uker etter registrering dersom angrerettskjema fylles ut. Ta eventuelt kontakt hvis dette blir aktuelt. Utover angrerettsperioden har du ikke mulighet til å avslutte medlemskapet de første 12 månedene, påmelding er bindende og ved å krysse av for at du har lest disse betingelsene så bekrefter du at du godtar disse vilkårene. Ved alvorlige helseproblemer kan medlemskapet fryses i inntil 6 måneder etter avtale med daglig leder Grete Lian.

Generell info

Inspira kan bruke bilder og film tatt av deltakere i undervisningssituasjon til å legge ut på nettsiden eller til bruk i andre former for promotering. Vi presiserer at dette gjelder situasjonsbilder av seriøs art. Nærbilder av barn legges aldri ut uten å ha fått godkjennelse fra en av barnets foreldre. Innvendinger mot at bilder og/eller film brukes formidles skriftlig på forhånd.

Ellers presiseres det at relevant info er å finne på på Inspiras nettside, og som kunde er du forpliktet til å gjøre deg kjent med de tilgjengelige opplysningene om medlemskapet og eventuelle arrangementer.

Som deltaker på timer er du selv ansvarlig for egen helse, og har selv ansvar for å unngå bevegelser som kan være smertefulle eller skadelige. Lytt til egen kropp. Dersom du er usikker på om du kan delta på enkelte timer eller utføre enkelte bevegelser, ta kontakt med fastlegen din. Instruktør vil så langt det lar seg gjøre tilpasse øvelser og komme med veiledning til hvordan øvelser kan utføres tryggest mulig, men når alt kommer til alt er du selv ansvarlig for deg selv og din kropp.

Personvern

Inspira AS tar ditt personvern på alvor. Når du er i kontakt med Inspira AS vil det i mange tilfeller bli lagret informasjon som er relevant for kontakten i våre datasystemer. Dette gjøres med hensyn til EUs personvernlovgivning (GDPR) som ble gjeldende juli 2018.

Opplysninger vi lagrer er persondata (navn, kontaktinformasjon) og informasjon om bruk av våre webtjenester. Vi bruker denne informasjonen til kundeforvaltning, kommunikasjon, markedsføring, fakturering, utvikling av tjenester og optimalisering av webinnhold.

Inspira AS selger ikke dine opplysninger til andre selskaper. For å sikre dine persondata bruker vi ulike tekniske løsninger. Du kan være trygg på at ingen andre enn ledelsen i Inspira AS, vår samt vår regnskapsfører Regnskapshuset Trine Mørk AS får tilgang til informasjonen din.

Legg igjen en kommentar