Innimellom blir det bare klabb…

mars 27, 2020 Inspira AS

Hver dag de siste par ukene har jeg postet minst en ny video for Inspira LIVE-gjengen. Nå nærmer vi oss faktisk 110 videoer i LIVE-portalen!

Men gudene skal vite at ikke alle de hundreogni videoene er perfekte… ? Faktisk tror jeg ingen av dem er det. Jeg får krøll på tunga, jeg glemmer om vi er på høyre eller venstre side i solhilsen, genseren glir opp, hunden dytter borti kameraet eller en av ungene kommer og spør om noe… – sånn er det bare!

Men også for en kontrollfrik som meg er det mulig å øve seg på å slippe taket i det perfekte, og hælleluja – så godt det er!! Jeg har kommet dit at jeg bare gjør så godt jeg kan at any given point og så får det være #godtnok

Og min erfaring er at folk er hjertevarmende rause! Det tåles. Ikke bare tåles det, det settes pris på. Folk syns det er okei å se noe som ikke er helt strigla. Takk og lov for det! For strigla blir jeg aldri. Men flere videoer – det kan jeg love.

Både jeg og assistenten min er klar! <3

Vi ses i Inspira LIVE!

// Grete

PS: Er du medlem kan du logge inn og trykke her. Hvis du ikke er medlem kan du trykke her.