Veien videre

mai 6, 2022 Grete Lian

Jeg kommer aldri (aaaldri) til å gi meg som gruppetreningsinstruktør. Aldri! Det er det gøyeste, deiligste og beste jeg vet å trene mennesker i ei gruppe, og det kommer jeg til å fortsette med så lenge det er pust i meg. Rest assured, jeg kommer ikke til å forsvinne fra treningssalen!

Men. Som alle dere som følger Inspira vet, så har jeg bala ganske mye med kroppen de siste par årene, og jeg er fortsatt der at verken knær eller skuldre funker. Jeg har i lang tid undervist yogatimer og treningstimer med smerter, og jeg er derfor nødt til å tweake litt på denne rollen min som instruktør på veien videre. For selvfølgelig skal jeg fortsette å jobbe med trening!

I høst begynner jeg på en utdannelse ved Akademiet for personlig trening (AFPT) i Trondheim. Jeg er så heldig at jeg skal få gå gjennom et utdanningsløp det kommende studieåret som vil gi meg tittelen Personlig Trener.

Jeg har valgt et løp der jeg får fordype meg i rehabiliterende trening (noe som alle Inspiras kunder vet at jeg brenner for), så jeg gleder meg helt enormt til å bare lære. Jeg har i alle år hatt som kjepphest at alle kan trene med den riktige tilpasningen og har alltid strukket meg langt for å skreddersy timer og øvelser til de som har behov for til tilpasning. Det blir innmari fint å få enda mer kunnskap om dette emnet, jeg ser veldig fram i mot å komme i gang med studiene.

Hva betyr dette for dere som er medlemmer ved Inspira? Egentlig ingenting. Jeg har jo lenge jobbet redusert, og målet mitt er å fortsette med den stillingsprosenten jeg har nå gjennom hele PT-utdannelsen. Studiet er samlingsbasert, så jeg vil ikke være noe særlig borte fra Inspira.

Målet mitt er å på sikt kunne kjøre så mange gruppetimer som helsa bare tillater, og så fylle opp den resterende arbeidskapasiteten min med å ta i mot kunder en til en for personlig trening. Jeg savner veldig (!) å jobbe full stilling, det har vært tøft for en arbeidsglad gründer å være såpass rolig som jeg har måttet være de siste par årene. Men nå ser jeg fram i mot å etter hvert kunne jobbe med trening og yoga på fulltid igjen – fra juni 2023 håper jeg å være i full sving.

Så: Jeg forsvinner ikke. Jeg blir værende på de timene jeg klarer. Jeg skal bare lære litt, vokse litt, utvikle meg litt. Og teamet mitt vil ta godt vare på dere også gjennom dette året <3

Inspira er babyen min, og dere medlemmer er enormt viktige for meg. Jeg setter pris på hver og en av dere, og håper at dere også tenker at dette grepet vil gagne alle på sikt – ikke bare meg og min kropp, men også alle dere som er en del av Inspira og som etter hvert får tilbake en Grete som er smartere, litt klokere og litt dyktigere.

Wish me luck?

Alt godt // Grete