Ikke helt på plass

april 23, 2022 Grete Lian

Jeg vet at flere av dere syns det er litt få Grete-timer på timeplanen om dagen, og det har dere helt rett i. Spesielt har det blitt lite pilates i det siste, og det beklager jeg. Årsaken er helt enkelt en kropp som ikke er helt på plass, og mange av timene jeg kjører gjør litt for vondt til at det er greit. Jeg har ei skulder som holder meg våken om natta og et kne som fortsatt ikke er helt bra, så jeg må bare roe litt ned i en periode.

Det som er fantastisk i denne sammenhengen er at i tillegg til at Ann Karin, Aina, Ragnhild, Kirsten og Linda kjører sine timer, så er hele tre (!) nye instruktører på tur inn på timeplanen. Wibeche har dere så vidt møtt, Ida får dere møte nå til uka, og så er det en tredje superdame (som jeg ikke vil røpe navnet på ennå) som forhåpentligvis dukker opp på timeplanen veldig snart.

Så selv om jeg ikke kjører så mange timer så er timeplanen allikevel mer variert, proppfull og nydelig sammensatt enn noen gang. Jeg håper dere medlemmer nyter det i fulle drag! <3

God lørdag til deg og dine!

Alt godt // Grete