Nedstenging nummer tre

desember 14, 2021 Grete Lian

Regjeringens nye retningslinjer betyr null gruppetrening fra og med 15. desember fire uker fram i tid, så onsdag 15.12.21 stenger Inspira dørene nok en gang.

Individuell trening på treningssentre tillates, men ikke gruppetrening. Det kjennes veldig trasig – jeg vet med 100 % sikkerhet at vi har s å mye bedre kontroll på smittevern på lille Inspira med 12-14 mennesker i små grupper med kontrollert innslipp til planlagte tidspunkter enn man har på et typisk treningssenter hvor “gud og hvermann” tar på/puster på de samme treningsapparatene og kontaktpunktene fra morgen til kveld, men… Sånn er det bare.

Det er sørgelig å måtte stenge (igjen), men vi gjør det så klart for å bidra til at smitten roer seg.

Vi kjører timeplanen tirsdag 14.12.21 som normalt, og så trer nedstenging i kraft natt til onsdag. Etter den tid skal vi prøve å få levert digitalt innhold til våre fine medlemmer. Heldigvis har vi god rutine på digital yoga og trening, og jeg er veldig takknemlig for at så mange dere allerede er kjent med Inspira LIVE.

Jeg håper at dere medlemmer har forståelse for dette, og jeg håper at dere gjennom de neste fire ukene koser dere max med alt det trivelige som hører jula til – og at dere lader batteriene slik at vi er klare for å smelle til når vi har kommet oss litt inn i januar.

Håper dere henger med også videre ❤

// Grete

Foto Ina Skjefte