G O O D N E W S

januar 19, 2021 Grete Lian

Jeg har i ettermiddag fått beskjed fra kommunen om at vi i morgen onsdag får lov til å åpne dørene til Inspira – H U R R A ! ❤ (nesten så jeg måtte gråte en liten skvett av lettelse)

Det betyr at vi fra og med i morgen onsdag er i gang med vanlige timer på brygga. Det som kjempeviktig å ha helt fremst i panna når vi nå kan møtes igjen, er smittevern.

Joda, jeg vet at dere kan denne regla både framlengs og baklengs, men jeg minner likevel om hvordan vi vil ha det på Inspira:

1 | Vent ute til instruktøren kommer og setter opp døra 5 minutter før timestart. Ikke ta i døra!

2 | Vi spriter på vei inn og på vei ut.

3 | Vi holder trygg avstand til hverandre, spesielt i gangen. Vent på tur!

4 | Instruktør vil ved behov dirigere deltakernes plassering inne i salen for å sørge for optimal avstand.

5 | Etter timen ønsker vi at deltakere går ut så radig, raskt og trygt som mulig.

6 | Alle har med eget utstyr, altså egen matte, egen pute, eget pledd. Og vannflasken skal helst være ferdig påfylt.

Vi instruktører skal åpne og lukke vinduene, ingen kunder får lov til å berøre vindushåndtakene. Vi kjører fortsatt med redusert deltakerantall på alle timer og jevnlig vasking og desinfisering, så du skal vite at det er trygt å komme til Inspira når vi åpner igjen.

Nå gleder vi oss som bare det til å endelig treffes igjen! Timeplanen går for full maskin fra og med mandag, men også denne uka har vi bra stim – bare gå inn i timeplanen og se.

T A K K nok en gang for tålmodigheten, for godordene, for støtten og for fine digitale møter ❤ Æ gle mæ te å træff dåkk igjæn!

Alt godt // Grete