Fem favoritter på øret

april 20, 2020 Grete Lian

Jeg ser svært lite på tv, men jeg lytter desto mer til lydbøker og podkaster. Elsker å ha ei god bok eller en interessant podd på øret!

I dag vil jeg dele noen av mine favorittpodder – kanskje vil du gi noen av dem en lytt?

1 | Vi kommer ikke utenom Treningspodden, den lytter jeg til hver eneste uke. Pia Seeberg og Silje Thorstensen tar opp temaer knyttet til trening, mat, helse, yoga og mentaltrening på en veldig okei måte. Får alltid lyst til å trene og/eller lage meg et deilig måltid med Silje og Pia på øret!

2 | Når det kommer til business så elsker jeg Stormkast med Valebrokk & Stordalen. Elsker! De snakker business, finans, ledelse, utvikling, og denne podden er et fast innslag i torsdagsrutinen min. De har postet lite etter at Corona-krisen slo til, men det fins massse bra i arkivet.

3 | En annen businessperson jeg har stor, stor sans for er Anita Krohn Traaseth. Knalldyktig, bra dame som har en egen mentorpodkast som heter det samme som boka hun ga ut for noen år tilbake; Godtnokfordesvina. Hun er også gjest i podkasten Mamma Jobber – gi den gjerne en lytt hvis du er kvinne som liker å gi jernet på jobb samtidig som du er mamma.

4 | Er du interessert i styrketrening anbefaler jeg podden Sterkere med treningsekspertene Martin Norum – MSc Sports & Exercise Nutritionist, PT og Benjamin Christensen fra dintrening.no. Svært faglig dyktige karer som er verdt en lytt.

5 | Til slutt vil jeg skryte av Power Ladies – Yrja Oftedahl som er en steikanes bra podd. Yrja intervjuer inspirerende kvinner som utmerker seg innenfor det de driver med. Fremtiden, tech, greenspiration, health and girlpower er noe av det Yrja brenner for. Bra greier!

Det var mine fem tips til deg! Er det noen av disse som frister deg? Del gjerne dine favoritter, jeg er alltid åpen for tips og innspill

Alt godt // Grete