I gode og onde dager

mars 13, 2020 Inspira AS

Jeg skal ikke lyve. Akkurat nå er det tøft å være en liten gründer uten sikkerhetsnett. Jeg har nettopp feiret at jeg greide meg gjennom de første fem årene, perioden hvor 3 av 4 bedrifter går konkurs. Men Inspira levde!

Og Inspira lever fortsatt <3 Men vi går en tøff tid i møte. Det samme gjør mange, mange bedrifter. Restauranter, frisører, flyselskap, treningssentre, musikere – nå er vi mange i mer eller mindre fritt fall.

Og selv om det sitter langt inne å be om noe, så gjør jeg det nå: Bli hos oss. Bare bli. Selv om du ikke får benyttet deg av tilbudet vårt på en stund, bli.

For dette kommer til å gå over.

Og når det gjør det, da kommer du til å ville ha muligheten til å fortsette livet ditt med yoga og trening som en del av hverdagen.

Det går ikke hvis Inspira nå begynner å miste kunder. Vi er en bitte, bitte liten bedrift som drives ‘fra hånd til munn’. Jeg har ikke råd til å miste kunder. Da mister jeg – da mister vi – Inspira.

Husk, for den enkelte er det snakk om 479 kroner i måneden. For Inspira kan det i verste fall føre til et tap på nærmere 50.000 kroner på en eneste måned hvis alle skal spare den lille femhundrelappen.

Foreløpig har det gått bra. Takk for det! Jeg er så rørt, takknemlig og glad for støtten. Jeg er så glad for hver eneste en som velger å bli. Takk!

Vit at jeg setter pris på deg. Akkurat deg.

Alt godt // Grete