It’s coming along quite nicely!

mai 27, 2017 Inspira AS

Nå skjer det ting på brygga altså. Det er så gøy!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Min gode mann og eldstegutten har brukt langhelga på å sette opp delingsvegger, og i dag kom også pappaen min og hjalp til. Tre gode, snille snekkere i sving – da går det framover. Jeg har valgt å prioritere ned størrelsen på kontoret mitt og omkledningsrommet til fordel for yogasalen, og det valget kjentes helt rett når jeg fikk ‘kjenne på’ rommet etter at veggene reiste seg. Yogasalen blir rett og slett et paradis! Og byens fineste utsikt topper det hele.

[spacer height=»20px»]

Det spares ikke på noe i dette prosjektet, det blir nytt golv, nye veggplater, nytt tak, ny belysning, nye dører, nytt porselen – alt blir tipptopp. Vi har en huseier som vil bygge for framtida, han er helt enkelt en drøm å samarbeide med.Vi ivaretar den gamle bryggas særpreg så godt det lar seg gjøre, noe dere vil se veldig tydelig etterhvert. Vi vil ta vare på sjelen og historien til dette vakre bygget fra 1890. Ikke en eneste vinkel er rett, alt er skakt og skeivt. Jeg kaller det sjarm og atmosfære – og takker samtidig universet for at jeg er gift med en tålmodig og dyktig snekker…

[spacer height=»20px»]

Her står vi inne på treningsrommet og kikker mot kontoret mitt. Treningsrommet kommer til å utrustes med tredemølle, slynge, ribbevegg, vekter, strikk, baller og annet treningsutstyr slik at det går an å gjennomføre egentrening. Kontoret, plassert mellom treningsrommet og yogasalen, blir som dere ser ganske lite. Men jeg er sikker på at det blir trivelig!

[spacer height=»20px»]

I tillegg til at mannen min (også kjent som Vaktmesteren) og pappaen min (også kjent som Han Som Alltid Stiller Opp) svinger både hammer, sag og drill, så hjelper Eldstemann til. Han lærer masse av å gå sammen med faren sin og er til god hjelp. Så flink at!

[spacer height=»20px»][spacer height=»20px»]

Jeg funderer på å invitere en liten gjeng og stelle i stand til ei økt med Pop-up Yoga på brygga så snart noe av byggematerialene er ute av veien. Bare for å testkjøre salen, liksom. Send meg et pip hvis du vil være en av testerne. Kan bli fint!

[spacer height=»20px»]

Jeg håper at du har det så bra som du bare kan ha det, og ønsker deg ei fortsatt god helg!

Med varme // Grete