På tuppen av timeteren – igjen!

mars 16, 2017 Inspira AS

 

F O R A N D R I N G

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Etter snart 3 år med deilig etablering og vekst, føler jeg at Inspira står stødigere enn noen gang. Ting flyter bedre, jeg har bedre systemer og rutiner, jeg har en stødig og lekker kundekrets, flere instruktører, og jeg begynner å nærme meg et normalt årsverk hva gjelder arbeidstid. Godt! Og hva gjør man da, når man føler at ting begynner å lande?

[spacer height=»20px»]

Jo – da kaster man alt oppi lufta igjen og går i gang med en ny runde med innovasjon og utvikling!

[spacer height=»20px»]

 

Okei, jeg innrømmer gjerne at det er skummelt som fy. Det føles virkelig som å hoppe fra timeteren (og jeg har både høydeskrekk og vannskrekk)! Men jeg kjenner at nå er tiden moden for å ta noen grep, Inspira er klar for neste nivå. Mye er i forandring….

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

…blant annet så er jeg på utkikk etter nye lokaler. Det har vært helt riktig for meg å være på Hylla de første årene, men nå holder jeg på å vokse meg ut av lokalene – jeg trenger mer plass. Jeg har det superfint på Hylla, det er med tungt hjerte jeg nå er på utkikk etter et nytt hjem. Men noen ganger er det helt nødvendig å ‘potte om’ planten for å gi den mulighet til å vokse.

[spacer height=»20px»]

Men lokalene er kanskje ikke den største forandring Inspira har i vente; jeg jobber nemlig med en total make-over av timeplanen. Som de fleste vet, er jeg en varm tilhenger av å følge kundene tett. Jeg har ikke villet ha timer der folk hopper i mellom og dropper inn og ut i takt med værskiftene, jeg har satset alt på personlig oppfølging og kontinuitet i treninga. Det har betydd at hver kunde har meldt seg på og fulgt ett spesifikt kurs fra A til Å, noe som har gjort at gruppa har utviklet seg  s a m m e n  og med en mye lekrere progresjonskurve enn det som er mulig å få til med ‘nå og da-trening’.

[spacer height=»20px»]

Jeg kommer ikke til å slippe disse kursene helt, aldri i verden – men jeg åpner opp for noe nytt i tillegg. Nogo attåt! Ei mer fleksibel løsning, der man i større grad kan trene når det passer den enkelte. Dette gjør jeg for å gå kundene mine i møte. Jeg vet jo hvor surt det er å gå glipp av trening etter trening (det være seg på grunn av syke barn, turnusarbeid eller sykkeltreninga til mannen). Så i disse dager jobber jeg med å designe et system som lar kunden sy sammen sin personlige Drømmepakke ♥

[spacer height=»20px»]

….og mer tror jeg ikke jeg kan si akkurat nå.

[spacer height=»20px»]

Men dere; det skjer ting! Og mer enn noe annet så håper jeg at du blir med Inspira inn i det nye, det er nettopp  d e g  jeg vil gi det beste av det beste innen yoga og trening. Jeg vil veldig gjerne høre fra deg; hva tenker du om at Inspira nå rokker litt om på ting? Hvordan ser din ‘drømmepakke’ ut, hva er du på utkikk etter i et treningssenter/yogasenter?

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Så, da hopper vi ♥ Blir du med?

[spacer height=»20px»]

Alt godt til deg og dine // Grete