Good Night Yin Yoga

mars 5, 2017 Inspira AS

Værsågod – her skal du få 8 øvelser som vil hjelpe deg med å roe ned og ‘lande’ etter dagen. Perfekt å gjøre før du skal legge deg ♥

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Hold gjerne hver av stillingene i 3-5 minutter, eller så lenge som det føles bra. Pust jevnt og rolig hele tiden, og gi kroppen tid til å slappe av. Dette er  i k k e  stretchøvelser for øke muskellengde, det er derimot bindevevet vi vil pleie. Jeg går aldri til max når jeg gjør Yin Yoga, jeg nøyer meg med cirka 60 %, slik at jeg får hvilt godt i alle stillingene uten noe smerte.

[spacer height=»20px»]

Noen ganger er litt nok.

[spacer height=»20px»]

Bruk puter og pledd for å gjøre det så behagelig som mulig for deg. Yin Yoga er ikke noe du skal lide deg igjennom, det skal føles bra hele veien. Du skal ikke mestre, du skal ikke prestere noe som helst – du skal bare være i stillingene. Noen ganger er det godt å være mer, gjøre mindre.

 

Er du ikke enig?

[spacer height=»20px»]

Alt godt // Grete