Det startet med en slangeskinnbukse….

oktober 21, 2016 Inspira AS

…..og mange meter ståltråd i det lange håret mitt for hele tjue år siden. Jeg var en ung dansestudent som entusiastisk sa Javisst, kjør på! til alle forslag som en viss ung, kreativ og ambisiøs frisør sendte min vei – noe som i 1996 resulterte i den nevnte mengden ståltråd oppi håret og en fotoshoot i ført åletrang skinnbukse og BH.

 

Nei, niks, nope, du får ikke se noen bilder fra den seansen 🙂

inspira-grete-og-monika20 years later!

.

Over her ser du da altså den ambisiøse og kreative frisøren som har gjort det meste som kan gjøres med håret mitt, alt fra klassisk håroppsett til rock chick til brud…. – her er vi, 20 år senere. Still going strong!

.

Monika og jeg møttes da jeg var 16-17 år, og oppigjennom årene har vi holdt kontakten, litt sånn av og på (alt etter hvor i landet jeg har bodd). Studert sammen har vi også gjort, begge tok vi yrkesrettet faglærerutdanning på Levanger for noen år tilbake.

.

gg-monika-6.

Monika er et realt kinderegg når det kommer til kompetanse; hun er skolert innen både frisørfaget, som stylist, som makeup-artist og som lærer. Hun er frisørmester i både dame- og herrefrisørfaget og har 21 år under beltet som bedriftseier. Ei kick-ass dame, helt enkelt! Ambisiøs, tøff og steika flink.

.

gg-monika-og-greteHer smiler vi spent før vår aller første ‘Glød & Guts’-helg.

Flere runder har det blitt siden den gang ♥

.

monika-og-gretePå vårt siste møte fikk vi koselig selskap av Ellinor Jåma.

To prima damer, disse to!

.

Nå har både Monika og jeg hatt det temmelig travelt ei stund, noe som har lagt en demper på aktivitetsnivået knyttet til vår felles baby ‘Glød & Guts’. Tida har rett og slett ikke strukket til. Men nå begynner det å krible igjen….tror vi må finne på noe sprell snart igjen!

.

Grete_blog_350

.

– og mens vi venter på å sette fingrene i ei ny prosjekthelg så har jeg gitt Monika et aldri så lite oppdrag: Hun dama over her.

.

Som nevnt så er Monika også stylist. Jeg har jobbet så tett med henne at jeg stoler 110 % på at hun kan finne fram til klær, farger og tilbehør som er meg. Jeg har tidligere på bloggen nevnt min noe eksentriske hippiestil. Bare for å ha det sagt: Den tvilholder jeg på! Jeg trives best som bohem.

.

Men også bohemer kan kjenne på behovet for litt inspirasjon og hjelp til å skjerpe opp stilen. Og da er Monika den absolutt eneste jeg lar slippe til, for jeg vet at hun aldri vil forsøke å få meg til å være en annen, hun vet at trange eller preppy merkeklær ikke er meg. Moter og trender, det blåser jeg i, jeg vil dyrke min egen stil.

.

Og det skal Monika få hjelpe meg med i tida framover

quotes-feel-good..

Monika brenner for å løfte fram det unike og vakre i hver enkelt, og jeg syns hun er himla dyktig når det kommer til akkurat det. Så får vi bare håpe at hun klarer å få til noe med lille, rare meg også. Fortsettelse følger!

..

Nå er helga her, hvilket betyr heimlaga godteri, en kopp te og Netflix når ungene er i seng. Mor vet å kose seg! Jeg håper du også får ei rettelig fin helg, med passelige doser hvile blandet med god aktivitet ♥

..

.

14203531_10154334268802279_734683629_o

.

Alt godt // Grete