Yogapåfyll

oktober 10, 2016 Inspira AS

God mandag! Jeg går rundt med en helt bestemt følelse av at det er søndag i dag, så selv om kalenderen sier at det er mandag så har jeg ei deilig, fri følelse i kroppen. Grunnen til at jeg surrer litt med helg og hverdag er at jeg har vært på yogasamling denne helga.

 

Som et ledd i ei yogalærerutdanning jeg er i gang med så var jeg på Sankalpa Yogastudio sammen med en god gjeng damer hele denne helga for å få påfyll av ny kunnskap og inspirasjon. Det var utrolig fint å få gjøre noe annet enn det jeg vanligvis gjør (som kretser mye rundt Yin Yoga), min lærer Hilde Ravnå Bjørnstad er nemlig skolert innen Satyananda- og Vinyasa-tradisjonene. Lærerikt og forfriskende.

 

I løpet av det kommende året skal jeg bruke 400 timer på å fordype meg i yoga, noe jeg setter enormt pris på å få lov til å gjøre ♥ Koser meg!

 

 

Noen få glimt fra Sankalpa…

 

sankalpa

Nå som helga dog  e r  over, så kan det kanskje være på sin plass med en myk liten morgenstrekk, for å gjøre kroppen klar til en ny dag?

 

Jeg prøver å gjøre yoga hver morgen, om så bare bittebittelitt – jeg tenker at alt monner, alt gjør godt. Bli gjerne med meg på denne 12 minutter lange strekken, der jeg fokuserer på hofter, sete, rygg og bryst.

 

 

 

Man får gjort mye godt på bare noen minutter, bare prøv! Finn  d i n  yoga, husk at det er du som definerer hva yoga skal være for deg. Forstatt goood mandag til deg!

 

Alt godt // Grete