Tre perler på ei snor

september 28, 2016 Inspira AS

Nettverket jeg er så heldig å være en del av, det er ganske så lekkert skal jeg si deg. Prima damer, alle som en! I dag vil jeg løfte fram tre Perler

 

inspira-marianne-2

 

Marianne Kristensen er låtskriveren og helsearbeideren som ble laserterapeut, businesskvinne og yogi. Vi to er i business sammen på flere måter, noe som er ganske morsomt å tenke på – for i utgangspunktet var jeg danselæreren til to av hennes barn. Ting kan utvikle seg på forunderlige og fine måter…

 

inspira-marianneMarianne underviser i Kundalini Yoga på Inspira

En annen flott og god dame som er å treffe på Inspira, er Ragnhild Øien Rygh. Ragnhild er et godhjerta kinderegg av ei dame; hun jobber som lærer, hun driver egen bedrift (titt innom nettsiden til Mælen Gård) i tillegg til at hun er vår faste PartyPuls-instruktør.

inspira-ragnhild

Ragnhild er ei hjertevarm og sporty dame som får folk til å trives (og svette!)

En tredje Super-Dame som vi er så heldige å få på besøk innimellom er dette herlige helsefyrverkeriet; Hilde Kyllo. Hilde er også kjent som Bondefrøken, jeg anbefaler deg varmt å holde et øye med det denne dama finner på av sprell og sprett.

hilde

Hilde har kjørt kurs på Inspira i flere runder, og for dere som er tørste på mer:

Følg med, følg med

Alle disse tre bidrar til at Inspira er det det er, jeg er superglad for å ha slike gode samarbeidspartnere! …..okei, vi er oftere iført treningstøy og joggesko enn høye hæler – men jeg digger dette bildet likevel!

quotes-behind-every-woman

Hvem er du glad for å ha på laget ditt, har du noen Perler i ditt team?

Jeg ønsker deg en deilig kveld, ruskevær og høstblest til tross. Selv skal jeg holde meg i nærheten av sofaen med en god kopp te utover kvelden, det blir finfint!

Alt godt // Grete