Building a dream

september 23, 2016 Inspira AS

Litt etter litt detter ting på plass. Litt etter litt flyter hverdagen bittelitt lettere.

logoPNGwatercolorROSA

Jeg har kommet dit nå at jeg klarer å slippe  l i t t  taket i kontrollen over alle detaljer knyttet til Inspira. Fra begynnelsen av gjorde jeg absolutt alt selv, både fordi jeg måtte følge med utgiftene men også fordi jeg hadde behov for å ha kontroll på ting.

 

img_2671Etter et par år med konstant oppbrettede ermer kjenner jeg imidlertid at det er  h i m l a   g o d t  å få hjelp til ting! Jeg får hjelp med det som skjer på nett, jeg har satt bort alt av regnskap, jeg leier inn flere instruktører og jeg lar mine gode veiledere gjøre nettopp det – veilede meg.

 

Og det er så godt!

Grete i skogen 2Når jeg nå ikke trenger å lage hver eneste faktura lenger og når jeg ikke trenger å jobbe meg blå med å forstå online-universet, da sitter jeg igjen med masse frigjort tid. Tid jeg kan bruke på det jeg elsker og er god på.

 

– som for eksempel å ha mer energi i møtene alle de flotte kundene mine

13523867_10154146055737279_840630004_o

Jovisst, jeg kunne sikkert skjønt dette tidligere. Det har ikke manglet på folk som har rådet meg til å slakke opp grepet og trekke inn flere støttespillere. Men sta som man er så vil man jo gjerne finne ut av ting selv… Sant? For dere vet;

Påtvungen kunnskap blir aldri sjelens eie (Platon)

Joda, man lærer litt etter litt. Og nå står jammen helga for tur! Har du noen planer?

bildebank-roser

Vi innleder helga med jentekveld, bare Lillesøster og jeg er hjemme i kveld, så vi har invitert tre av hennes venninner med mødre for en kveld med fotbad, lakkering av negler, fri tilgang i mors sminkekoffert, popcorn, film og fliring. Det tror jeg blir kos for både de små og de store jentene!

quotes-hello-weekend

Jeg ønsker deg ei riktig fin september-helg ♥ Alt godt // Grete