Massasje, fjellyoga og hjemmekos

august 13, 2016 Inspira AS

Denne helga er det bare meg og de to minste som er hjemme, så da koser vi oss litt ekstra. I går ble det kino, i natt lå vi alle sammen i ‘storsenga’ og i dag startet vi dagen med massasje. Koser vårs! ♥

 

Både ungene og jeg er veldig glad i massasje og berøring, både å gi og å få. Jeg har massert dem siden de var bitte små, og nå som de er skoleunger har de jammen begynt å massere selv også. Luksus for mor! De vet hva de liker og ikke liker og gir klar beskjed om hvordan de vil ha det. Vi bruker ulike oljer, men favorittene er lavendel og en blanding som heter At ease.

Forever At Ease

 

I denne blandingen er det vintergrønn, lavendel, eukalyptus, koriander, virak, rosmarin, romersk kamille, peppermynte, basilikum og oregano. At ease er blandet spesielt for å fremme fred, ro og harmoni, så den er super å bruke før sengetid.

 

 

 

Bildebank Bjørg sitt hjerte

Selv kan jeg slurve litt med å ta pauser og unne meg selv stell og pleie, men i det siste har jeg blitt flinkere til det. Nå er jeg så heldig at jeg har en massør som nærmeste kontornabo, gode Bjørg ved Himmelrommet.

Titt innom Facebook-siden hennes her.

Bjørg gir holistisk massasje som virkelig gjør godt for kropp og sjel. Jeg føler meg roligere og mykere etter en time på benken til Bjørg, det samme gjør ungene.

 

Kanskje er det litt ‘rå-flott’ å ta med barna på massasje, men det gjør så godt for en liten kropp at det kommer vi til å fortsette med.

13977826_10154266813117279_1661575356_o

De essensielle oljene er svært konsentrerte og virkningsfulle, så de blander jeg ut i en baseolje. Jeg bruker Carrier Oil fra Forever Living, den er mild og pleiende. Huden blir myyyk og god etter en massasje.

 

Helga fortsetter nå med en tur til hytta, nå pakker vi sekken og fyker til fjells. Krysser fingrene for at det blir oppholdsvær sånn at vi holder oss noenlunde tørre når vi pusler ute rundt hytta. Kanskje blir det tur ut med båten også? Storebror elsker å ro, så vi får se om det blir en liten runde utpå vatnet.

13978209_10154266880652279_257228741_o

Vil du bli med meg på litt fjellyoga så er det bare å sette på denne videoen, filmet utenfor hytta en vakker solskinnsdag.

 

Ha ei hjertevarm helg! Alt godt // Grete