#trivsel

juli 16, 2016 Inspira AS

Om det er fordi jeg er fra ‘trivelige Trøndelag’ at jeg er så begeistra for trivsel, det vet jeg ikke – men uansett: Jeg har det best når det er triiivelig. God-stemning, fliring, varme i blikkene til folk. Bittelitt mer enn ‘hyggelig’.

Og det var det så visst i går kveld! Mange gode, ærlige samtaler, åpne hjerter og masse fliring. Deilig tapas og bittelitt Pokemon bidro også til trivselen.

13730690_10154192743797279_229157705_o
Tre Prima Damer på rekke og rad

13694026_10154192765582279_1494234943_o

Det startet med et huskjøp…

Denne dama er en av mine absolutte favoritter, hun inspirerer meg stadig. Det startet med at jeg kjøpte huset hennes for 2 år siden. Jeg ante ikke hvem hun var, men fikk straks god kjemi med henne. Etter hvert så endte jeg opp som treneren hennes, til og med før jeg åpnet Inspira pisket jeg Anniken opp og ned ‘brattbakken’ i bymarka. Hun viker ikke unna ei utfordring, kan jeg fortelle!

Når jeg akkurat var kommet i gang med Forever, kjente jeg at jeg ville samarbeide med Anniken. Hun ble den første jeg tok kontakt med. Jeg ble litt overrasket selv over at det var nettopp henne jeg ville ha med meg, men jeg har lært meg å stole på magen, så jeg tok kontakt – and the rest is history.

Anniken er den jeg samarbeider tettest med, og jeg er SÅ takknemlig for å ha henne i livet mitt. Et vakkert, driftig, godhjerta, klokt og herlig menneske! And we’re just getting started…

Quotes Behind every woman

Vil du se hvor fiiine vi var i går?

Marit hadde med seg selfiestang da vettu… Kloke som de var, ba de meg om å knipse bildet. Nuvel. Om ikke annet så lo vi godt!

Okei – here goes:

Bare en l i t e n latterkrampe, sant Kjersti?
Bare en l i t e n latterkrampe, sant Kjersti?
...og fotografen knekker sammen
…og fotografen knekker sammen
Men se deeer er vi alle med!
Men se deeer er vi alle med!

Joda, knising og fliring og en håpløs fotograf. Men du og du – så TRIVELIG vi hadde det!

Takk for stunden, damer. Jeg setter pris på hver og en av dere, dere gjør Team Inspira til et dream team <3 Ha en trivelig lørdag, alle sammen!

Alt godt // Grete