Skeptisk…

juli 6, 2016 Inspira AS

Er du som meg, så blir du fort skeptisk når noe ser eller høres litt  f o r  fantastisk ut. Jo mer ‘halleluja’-stemning, jo større behov for å holde det på en armlengdes avstand. Eller er det bare meg?

Inspira Sol og hånd

Derfor var min første reaksjon da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å bli Forever-forhandler et kontant, nesten uhøflig ‘neitakk!’. Venninnen min forsøkte forsiktig å forklare hva det innebar, men jeg stengte ørene (tenkte ‘Nope, no way – hvor naiv tror hun jeg er? Dette er garantert en sånn pyramidegreie, jeg vil ikke involveres), og holdt fast i standpunktet mitt. Jovisst trivdes jeg som kunde, men jeg skulle så visst ikke bli forhandler!

 

Inspira Marianne 2Klok som hun var, smilte hun og lot meg være i fred – og fortsatte å gi meg super service i månedene som kom.

Hun skjønte at det ikke var lurt å mase, og nevnte det ikke med et ord.

Smart dame!

 

Så gikk tiden sin gang, og jeg tenkte ikke mer på det. Så, halvannet år etter dette sto jeg i dusjen. Jeg så rundt meg…

 

Hm, alle produktene i dusjen hadde jeg handlet av denne damen…..alle produktene i badeskapet og i sminkepungen…og på kjøkkenet…. Og der og da demret det at jeg kunne da like gjerne handle dette til meg selv, av meg selv – plutselig var jeg klar for å bli forhandler! Kun til eget bruk, vel og merke, det var tanken min da jeg ringte min tålmodige dame og sa ‘Hva skal til for at jeg skal kunne handle til meg selv? Nå er jeg klar for å høre mer.’

Dette var i oktober i fjor.

Jeg la inn min første bestilling, utelukkende bestående av mine favorittvarer som jeg visste at jeg kom til å bruke opp selv. Men – jammen ville ikke folk handle av meg!

Grete i trappa

Siden da har det ballet på seg, og i dag har jeg nærmere 100 kunder og et flott team bestående av over 40 flotte damer (hvor blir mennene av, mon tro?)! Damene i Team Inspira er helt vanlige hverdagsdamer, hver og en med ulik motivasjon for å være forhandler av Forevers produkter. Mange handler kun til eget bruk, andre har det som en lønnsom hobby ved siden av studier eller annen jobb, mens andre igjen har Forever som hovedinntekt.

 

Quotes If you want something

Selv hører jeg til i den siste kategorien; i løpet av disse 9 månedene jeg har vært forhandler har jeg kommet dithen at Forever nå er en behagelig hovedinntekt.

Og det – det hadde jeg aldri trodd!

 

Men jeg har lagt av meg skepsisen, og har funnet ut at hjernen min egentlig er prikk lik en fallskjerm; den funker best når den er åpen…

Teamet mitt vokser stadig, hver måned kommer nye damer til. Min jobb er å hjelpe alle nye til å oppfylle sine drømmer, sine ambosjoner. Store så vel som små.

Selv har jeg nylig hjulpet ei venninne opp til det nivået jeg er, og det er med den største glede at jeg kan røpe at hun nå kommer til å redusere sin lederstilling i servicebransjen for å være mer sammen med barna sine. På grunn av de tusenlappene hun tjener hos Forever, har hun nå en ny frihet i hverdagen sin. Hvor mye er vel ikke det verdt?? <3

 

#yesyoucan
#yesyoucan

Hvis du er nysgjerrig på hvordan dette egentlig funker, så blir jeg veldig glad om du tar kontakt.

Jeg har god plass under vingene mine til flere, så gi meg et hint hvis du kunne tenke deg mer info om hvordan jeg jobber. Jeg ser fram til å høre fra deg!

 

Alt godt // Grete