Teskjekjerringa

juni 27, 2016 Inspira AS

Mmmm – ser ikke denne drinken deilig ut?

Forever Te

 

Selv elsker jeg te, jeg drikker bøttevis hver dag. Pukka Tea er det jeg drikker mest av, jeg veksler mellom alle de deilige variantene de har å by på – og det er mange! Akkurat nå er ‘Lemon, Ginger & Manuka Honey’ og ‘Three Mint’ favorittene mine.

 

Bildebank Pukka Tea LemonJeg pleier som regel ikke å ha oppi noen søtning, men å bruke Joost som smakstilsetning i teen var jo genialt!

Joost er en smaksatt sirup som i tillegg til å smake friskt og godt er fullspekket med vitaminer. Mange har erstattet saftglasset med et vannglass med en liten dæsj Joost oppi. 2 ml er nok!

Send meg et pip hvis du vil prøve Joost, jeg byr på to deilige prøvesmak-glass, ett gult og ett blått.

 

Forever Joost

 

Og du; hvis du er på utkikk etter Pukka Tea så har jeg et hett tips til deg; titt innom May Elisabeth ved Smart Helse, der finner du det aller meste av sunn og smakfull helsekost – og masssse deilig Pukka Tea.

Ha en riktig søt dag!

 

Alt godt // Grete