Hjemmetrening i strømpelesten

juni 26, 2016 Inspira AS

Heihå!

Hvis du har lyst til å bli med meg på ei kjipp-kjapp treningsøkt som krever null utstyr er det bare å trykke på linken og la det stå til. Du trenger kun bittelitt golvplass og et par sokker…that’s it!

 

Her kan du se hvilke øvelser du har i vente:                          Quotes Humor 1

1) Knebøy med balanse på toppen
2) Skli-planke
3) Seteløft med inntrekk
4) Utfall med god gli
5) Planke med inntrekk
6) Ryggstempel

Enkelt og greit!

 

 

Du velger selv hvor mange repetisjoner du tar og om du vil kjøre disse øvelsene i 2, 4 eller 6 runder, men mitt forslag til deg er: Bestem deg på forhånd. Bestem deg for antall repetisjoner og antall runder  F Ø R  du starter, da er sjansen større for at du pusher deg selv helt i mål større.

Heia dæ! Dette fikser du. God trening!

#følessåbra

Alt godt // Grete